Parfois ofereix una combinació perfecta d'estil funcionalitat i qualitat amb la seva nova bossa de niló estampat. Els seus estampats acolorits i disseny modern ho fan ideal per a qualsevol ocasió, mentre que la seva construcció duradora assegura que t'acompanyarà durant molt temps.

La nova bossa de Parfois ofereix més espai al seu interior

La Bossa de niló estampat de Parfois és el resum perfecte de l'estil contemporani. Dissenyat per ser versàtil i adaptar-se a diverses ocasions, aquesta bossa destaca pel seu disseny minimalista però sofisticat.

És ideal per complementar tant looks casuals com a formals. Una de les característiques més cridaneres d'aquesta bossa són els seus estampats vibrants, amb colors vius i dissenys únics, que aporten un toc d'alegria i distinció a qualsevol look.

Té unes dimensions de 35 x 17 x 12 cm (llarg x ample x alt), atorgant prou espai per portar tots els teus objectes essencials diaris sense ser voluminós. Té una longitud de nansa igual a 55 cm, el que permet portar-ho còmodament a l'espatlla o a la mà. Inclou un pràctic tancament de zipper que manté les teves pertinences segures i a l'abast de les teves mans.

Bossa de Parfois
Bossa de Parfois

Els estampats de la bossa són una de les seves característiques més distintives. Els dissenys vibrants no només aporten un toc de color, sinó que també reflecteixen personalitat i l'estil. Des de patrons florals fins a geomètrics, cada bossa de la col·lecció ofereix una explosió de creativitat que pot adaptar-se a qualsevol gust.

Parfois té una bossa amb els millors estampats

Està dissenyat pensant en la comoditat i funcionalitat, sent una bossa amb la seva nansa feta de material sintètic proporciona un gran nivell de confort. Compta amb una longitud ajustable que s'adapta a diferents estils d'ús, permetent-te portar-lo de la manera que et resulti més còmoda.

L'interior de la bossa està dissenyat per maximitzar l'organització i l'espai; ja que malgrat comptar amb un disseny compacte, la bossa ofereix prou espai per portar objectes essencials com el mòbil, la cartera, les claus, maquillatge i més.

La seva part exterior està composta per un 90% de polièster i un 10% de poliuretà. El polièster és conegut per la seva resistència al desgast, la qual cosa assegura que la bossa mantingui la seva aparença i funcionalitat al llarg del temps.

El material sintètic és fàcil de netejar, la qual cosa permet mantenir la bossa en perfecte estat amb un mínim d'esforç. El seu interior està compost per un 95% de polièster i un 5% de poliuretà, aquests materials protegeixen les teves pertinences i proporcionen una sensació de suavitat i qualitat, brindant una estructura interna resistent i duradora.

Bossa de Parfois
Bossa de Parfois

Per maximitzar la seva vida útil, els fabricants recomanen netejar l'exterior de la bossa amb un drap humit, utilitzant un netejador suau específic per a polièster. El més aconsellable és evitar l'exposició al sol per períodes prolongats, ja que això pot causar descoloració als estampats.

Quan no l'utilitzis, guarda la bossa en un lloc fresc i sec. Pots omplir-lo amb paper de seda per mantenir la seva forma. Actualment, pots aconseguir-ho a través del portal en línia de Parfois, per un preu de 26 euros.