Ikea és especialista a proposar solucions senzilles i barates per als qui gaudeixen decorant la llar. Aquestes propostes, a més, no renuncien al disseny en la majoria d'ocasions, aportant un aspecte nou a les habitacions del nostre habitatge.

Però les propostes de la distribuïdora sueca no acaben aquí. Perquè la il·luminació també és un aspecte molt important de la decoració. De vegades marca la diferència entre un espai acollidor o una estança horrible. I per això és important elegir bé quan tota instal·lar llums a qualsevol habitació.

Aquesta és un dels llums més venuts d'Ikea

En aquest context, el llum de peu LAUTERS d'Ikea es presenta com una opció irresistible. El que fa que aquest llum destaqui entre altres opcions és el seu disseny innovador i el seu compromís amb la sostenibilitat. La tulipa està fabricada amb ampolles PET reciclades, la qual cosa la converteix en una elecció eco-friendly per a aquells que busquen reduir la seva empremta ambiental. A més, la base de fusta massissa s'ha elaborat utilitzant recursos més sostenibles, la qual cosa reflecteix el compromís d'Ikea amb la protecció del medi ambient.

Una de les característiques més destacades del llum LAUTERS d'Ikea és la seva capacitat per crear una il·luminació ambiental agradable i acollidora. Equipada amb una pantalla de tela, aquest llum difon una llum càlida i decorativa que transforma qualsevol espai en un lloc confortable i acollidor.

Llum LAUTERS / Ikea
Llum LAUTERS / Ikea

Pots comprar-lo ara mateix a Ikea

A més, aquest llum d'Ikea ofereix una gran versatilitat gràcies al seu disseny ajustable. Pots regular l'altura segons les teves necessitats, la qual cosa et permet adaptar-la fàcilment a diferents espais i usos. A més, compta amb un enginyós sistema que et permet ocultar l'excés de cable en la base de la lluminària, mantenint així un aspecte ordenat i net al voltant del llum.

Rebaixada a Ikea per sota dels 60 euros

Quant a les seves dimensions, la pantalla del llum d'Ikea té una amplada de 37 cm, mentre que l'altura mínima és de 119 cm i l'altura màxima és de 151 cm. El diàmetre del peu és de 62 cm, proporcionant una base estable i segura per al llum. A més, el cable té una longitud de 3.5 metres, la qual cosa et brinda una flexibilitat més gran a l'hora d'ubicar-la a la teva casa.

Lauters
Lauters / Ikea

El millor de tot és el seu preu: 59,99 euros. Aquesta rebaixa significativa respecte al preu anterior de 69,99 euros fa que el llum LAUTERS sigui encara més atractiu per a aquells que busquen una opció de qualitat a un preu assequible. I la pots comprar tant en botigues físiques com en la pàgina web d'Ikea.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 4 de març de 2024

Pots comprar-lo ara mateix a Ikea