Stradivarius sap posar-se alhora de les últimes tendències i amb la temporada de sol ha arribat el moment perfecte per llançar aquestes ulleres que van amb els teus estils de diari, perfectes per combinar i a més a l'estil de les personalitats que estan en tendència.

Les ulleres de pasta d'Stradivarius que voldràs en tots els colors

Ens hem trobat les ulleres de sol quadrades de Stradivarius i des del primer moment ens hem adonat que seran de les més venudes a la cadena ara mateix. Amb un disseny de línies rectes, amb formes quadrades i lents semitransparents que protegeixen del sol però deixen veure lleugerament els ulls per a un millor estil.

Són unes ulleres de pasta gruixuda que compten amb contorn definit a la vora de cada lent, comptant amb bon acoblament al nas i a més amb línies estilitzades que defineixen la forma perquè no es perdi.

Les potes per la seva part també tenen bon gruix i amplada, ajustant-se en els laterals amb precisió i seguint la forma de la part frontal per crear un disseny recte de capsa que és el que les fa tan especials.

Ulleres d'Stradivarius
Ulleres d'Stradivarius

Expliquen amb la clàssica curvatura a la part posterior de les potes, que els permeten acoblar-se a les orelles també amb delicadesa i aconseguint un tacte bastant agradable. Les potes es dobleguen de forma tradicional gràcies a les frontisses en els laterals que ho fan molt més fàcil.

S'han fabricat en plàstic resistent i amb acabat transparent per aconseguir un millor efecte. El material principal és l'acrílic i es combina amb policarbonat per aconseguir aquest acabat llis i brillant que ens encanta i que a més realça cada un dels colors. Les frontisses per la seva part estan elaborades en coure.

No sabràs amb quin model de Stradivarius quedar-te

Fer-te amb aquestes ulleres de Stradivarius serà la decisió més senzilla, però sens dubte el preu i els colors disponibles et temptaran d'aconseguir almenys un parell. Les primeres que hem trobat i que ens han enamorat són les de color vermell, però indagant ens hem trobat amb altres colors igual d'encantadors.

Ulleres d'Stradivarius
Ulleres d'Stradivarius

Pots fer un cop d'ull a aquestes ulleres de Stradivarius en negre, blanc, blau i verd, sent aquests colors molt vius i que a més estan molt en tendència ara mateix. Perquè tinguis una idea de les seves dimensions, et podem avançar que tenen unes mesures generals de 3.3 x 14.7 x 13.6 cm, fent d'aquestes unes ulleres que s'adapten a diferents tipus de rostres.

El preu per a tots els colors és el mateix i des de ja t'avancem que aquestes ulleres poden ser teves per 9,99 euros.