Si estàs buscant una peça ideal per cridar l'atenció de tota la gent durant aquesta temporada, no pensis més i acudeix a Stradivarius per aconseguir aquest top amb espatlles descobertes que està inclòs al catàleg, i que ha enamorat des del precís instant en què li has llançat la vista. Seràs l'estrella on vagis, i no hi ha dubte que serà una compra de la qual no et penediràs mai.

Es tracta d'un top d'escot molt elàstic, i és recte amb màniga bollada que va per sota del colze, mentre que les seves espatlles són descobertes, la qual cosa permet mostrar gran part del teu coll. Està disponible en diversos colors com ho són en blau, vermell i blanc. tots perfectes i ideals per combinar amb qualsevol peça del teu armari. El cossatge d'aquest top és cenyit al cos, la qual cosa permet ressaltar la teva figura d'una manera femenina i afavoridora, mentre que la part superior té un tall recte que s'ajusta a les espatlles i s'estén fins a la línia del bust. Això crea un efecte visualment atractiu i elegant, realçant la bellesa de qui ho porta posat.

Top d'Stradivarius
Top d'Stradivarius

Aquest top d'espatlles descobertes és una peça funcional i moderna, que s'ha convertit en una de les peces claus de la marca per a aquesta temporada. Té un disseny elegant i cridaner, perfecte per a ocasions especials o per donar-li un toc d'estil al teu outfit diari. La seva cremallera frontal és un detall únic que agrega un element de moda i originalitat. Així mateix, permet ajustar l'escot segons les teves preferències.

Sense cap dubte, aquest top el porten totes les expertes, amb tot i per a tot, sense distinció d'estils ni ocasions. El moment és el de menys, l'important, i així ho diu aquest nou mandat de moda en forma de peça, és que la part superior del tors quedi exposada al públic i puguem presumir de clavícules. En Stradivarius han encertat per complet a l'hora de crear aquest top, que és realment original i diferent de tots els que es veuen normalment. A més, tindràs una àmplia varietat de talles perquè puguis elegir, i d'aquesta manera no tindràs cap excusa per deixar escapar l'oportunitat d'aconseguir-ho. Les opcions són de la XS a la XL. El millor és el seu preu, ja que només has de pagar 17.99 euros, una ganga, així que veu a la tenda física de la firma o visita la seva pàgina web per aconseguir aquesta peça espectacular.

Un top que et farà lluir espectacular i única en tot moment

El detall d'acabats elàstics d'aquest top provoca que acabi de tenir un toc de sofisticació molt difícil de trobar en altres peces, i només queda reconèixer el gran treball que han realitzat els dissenyadors. A més, en ser íntegrament de cotó, és molt còmode de portar posat.

Un top que combina amb tot és còmode de portar i lluu elegant en qualsevol ocasió

És un top elàstic, característica que ho fa primer molt còmode i, després, molt adaptable a qualsevol tipus de cos. La comoditat no resta elegància doncs, a la vista està, amb uns pantalons negres o una faldilla lencera armarà un estilisme d'excel·lent.