El tocador és aquest moble que totes des de petita han anhelat tenir a l'habitació dels seus somnis. És molt probable que més d'una ha somiat tenir un d'atapeït dels seus productes de bellesa i cures, com tota una diva de Hollywood. Afortunadament Ikea ha arribat a fer aquest somni realitat i n'ha posat a la venda un que no et pots perdre.

La cadena d'origen suec ha demostrat que per molt petita que sigui la teva habitació, és possible tenir un tocador a mesura que s'ajusti a totes les teves necessitats i el Malm és una mostra d'això.

Tocador Malm de Ikea

Parlem d'un autèntic tocador amb espai per guardar i organitzar el maquillatge i les joies que també es pot utilitzar com a escriptori, per deixar les claus i les cartes a l'entrada, o per posar les revistes darrere del sofà. És un moble increïblement versàtil.

Hem de destacar que el seu calaix, que és ampli, té topalls, és fàcil d'obrir i tancar, i està folrat de feltre, ofereix molt espai per guardar joies i productes de maquillatge. Així mateix, en tenir un resistent tauler de vidre, és fàcil de netejar i les taques no penetren a la superfície.

El millor de tot és que el pots completar amb un mirall de paret o de taula que sigui de la mida i l'estil que més t'agradi.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA

Malm
Malm

Les dimensions d'aquest bonic moble de color blanc són: 120 cm d'ample, 41 cm de fons, 78 cm d'altura i un fons de calaix de 34 cm.

Quant als seus materials de fabricació, Ikea va utilitzar vidre temperat, polièster, tauler de fibres i de partícules amb farcit de paper alveolat i pintura acrílica; el que es tradueix en un tocador resistent i de qualitat.

Per fer-li manteniment i neteja no requereix massa esforç, de fet, la botiga suggereix netejar l'estructura amb un drap humitejat amb un detergent suau i assecar amb un drap sec. Mentre que per al vidre has de netejar amb un drap humitejat en aigua o netejavidres i igualment assecar amb un drap sec.

A més, és important que sàpigues que, per a la seva correcta instal·lació, aquest moble requereix diferents de ferramentes d'acord amb el tipus de paret que tinguis. Utilitza els més adequats per a les teves parets ja que no s'inclouen per la compra del producte.

Un preu que no deixarà indiferent a ningú

Ikea ha fet possible que aquest tocador Malm pugui formar part de qualsevol habitació ja que va ajustar el seu preu a pràcticament totes les butxaques. Per adquirir aquest fabulós moble només has de pagar 84,99 euros; inicialment tenia un cost de 99 euros. Tens la possibilitat de buscar-ho en alguna de les seves botigues físiques o sol·licitar-ho via online a través de la pàgina web de la firma. Només has de consultar la disponibilitat d'enviament per al teu codi postal.

No et quedis sense l'oportunitat de sentir-te com tota una diva de Hollywood i gaudeix d'un bonic tocador que et permetrà mantenir tot en ordre i de la millor manera possible a la teva habitació.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA