Vols gaudir de l'aire lliure i tenir una terrassa amb estil i classe sense gastar molts diners? Ikea té una solució que, a més de sostenible, et permetrà gaudir de l'aire lliure amb total comoditat i el màxim estil.

Estem parlant del conjunt 4 places d'exterior NÄMMARÖ. Una solució d'Ikea ideal per a tu que aportarà un aspecte únic i exclusiu a qualsevol espai d'exterior.

Aprofita els espais a l'aire lliure amb aquest conjunt d'Ikea

Aquest conjunt de mobles està fabricat amb fusta d'acàcia, una fusta duradora i resistent gràcies a l'alta densitat de les seves fibres. És ideal per prolongar la durada i conservar l'aspecte natural de la fusta. A més, ha estat tractat amb diverses capes de vernís per a fusta semitransparent per a una protecció més gran contra el sol, la pluja, les taques i el desgast.

Amb el conjunt 4 places d'exterior NÄMMARÖ d'Ikea, pots combinar diferents seccions per crear un sofà que s'adapti perfectament en mesura i forma el teu espai a l'aire lliure. A més, el revestiment del coixí és impermeable i resisteix perfectament la pluja, cosa que el fa molt fàcil de netejar i mantenir.

Pots comprar-lo ara mateix a Ikea

Conjunt NÄMMARÖ
Conjunt NÄMMARÖ / Ikea

Una de les millors coses d'aquest conjunt d'Ikea és que pots personalitzar i fer encara més còmode el sofà amb coixins decoratius de diferents colors i mesures. D'aquesta manera, pots crear un ambient acollidor i relaxant a la teva terrassa.

Configurable, versàtil, durador i elegant

A més, pots combinar els mobles d'exterior de la sèrie NÄMMARÖ d'Ikea com prefereixis i aconseguir un estil a joc on puguis menjar, descansar i passar temps amb familiars i amics. El disseny atemporal permet col·locar i combinar la sèrie en molts entorns diferents, el que fa que sigui una opció molt versàtil i adaptable a diferents gustos i necessitats.

Un altre dels avantatges d'aquest conjunt és el seu preu. Malgrat la seva alta qualitat i disseny, el conjunt 4 places d'exterior NÄMMARÖ d'Ikea és molt assequible. Per la qual cosa, si vols tenir una terrassa amb estil i classe sense gastar molts diners, aquesta és l'opció ideal per a tu.

Un conjunt que podràs comprar a Ikea per 440,93 euros. I podràs aconseguir-lo tant a les botigues físiques com en la pàgina web de la distribuïdora sueca.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 18 de març de 2023

Pots comprar-lo ara mateix a Ikea