El te matcha s'ha convertit en la beguda de moda entre les celebrities i els amants d'un estil de vida saludable. I a Amazon en trobaràs un d'alta qualitat a un preu molt ajustat que, a més de ser beneficiós per a la teva salut, no suposarà un problema per a la teva butxaca.

Es tracta del te matcha prèmium 100% ecològic de la marca Matcha & CO, que s'ha posicionat com una opció favorita per a aquells que busquen gaudir d'una experiència única i beneficiosa per al seu cos i ment. Té una puntuació de 4,5 estrelles sobre cinc a Amazon, on és el te matcha més venut, basada en 2.453 valoracions en el moment d'escriure aquestes línies. I el seu preu és de 13,46 euros per a envasos de 30 grams o de 32,81 € per als de 80 g.

El primer que destaca d'aquest te matcha prèmium a la venda a Amazon és el seu distintiu color verd vibrant. Això es deu que s'obté de la millor part de la fulla de te verd, la qual cosa li atorga la seva aparença intensa i cridanera. A més, la seva olor és una deliciosa barreja d'aroma vegetal, i el seu sabor es caracteritza per ser dolç i suau. La seva textura fina s'aconsegueix gràcies al procés de molt en pedra durant hores, la qual cosa garanteix una qualitat excepcional.

El te matcha és una opció saludable i beneficiosa per a l'organisme

Una de les raons per les quals el te matcha s'ha tornat tan popular és la seva condició d'alternativa saludable a les begudes ensucrades i calòriques. Una sola ració de te matcha conté únicament 3 calories, la qual cosa el converteix en una aportació calòrica molt baixa per a la nostra dieta diària. A més, a diferència del te infusionat, en consumir te en pols evitem la ingesta de microplàstics i absorbim tots els nutrients i antioxidants presents a la fulla de te molt.

El te verd matcha és una opció lliure de sucre i 100% natural, la qual cosa el fa recomanable per a aquells que busquen reduir el seu consum de begudes ensucrades. Amb 0 grams de sucre, el te matcha és una opció saludable per incorporar la nostra dieta diària.

Te Matcha Premium 100% Ecológico2
Te Matcha Premium 100% Ecològic / Amazon

Pots comprar-lo ara mateix a Amazon

Encara que el te matcha conté cafeïna, el seu consum moderat és segur i pot proporcionar un impuls d'energia. Una tassa de te matcha d'1 gram conté aproximadament 35 mg de cafeïna, per la qual cosa es recomana no superar les 5 tasses al dia. La ingesta diària recomanada de cafeïna per a un adult no ha de superar els 400 mg.

El te verd matcha és també una opció apta per a celíacs, ja que és un aliment sense gluten. Això permet que les persones amb intolerància al gluten gaudeixin dels beneficis d'aquesta deliciosa beguda sense preocupacions.

Una de les característiques distintives del te matcha és el seu sabor lleugerament dolç i el seu perfil umami. Aquest sabor únic pot ser un descobriment fascinant per al nostre paladar, i aprendre a apreciar-lo és part de l'experiència de gaudir d'aquesta infusió deliciosa i reconfortant.

Te Matcha Premium 100% Ecológico1
Te Matcha Premium 100% Ecològic / Amazon

A la venda a Amazon amb descomptes de fins al 15%

La marca Matcha & CO destaca el seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat. Treballen en estreta col·laboració amb agricultors japonesos que porten més de cinc generacions conreant i produint matcha. A més, han adaptat les seves plantacions per produir de manera ecològica i sostenible, garantint la frescor i puresa del producte acabat.

La preparació del te matcha és senzilla seguint les instruccions proporcionades. N'hi ha prou amb afegir 1 gram de te matcha en una tassa i vessar 60 ml d'aigua a 80ºC. S'agita amb un batedor de bambú o elèctric fins que quedi dissolt i escumós. Per a un te matcha tradicional, s'afegeixen 190 ml d'aigua, mentre que per a un matcha latte s'afegeixen 190 ml de llet. La dolçor es pot ajustar segons el gust personal.

Un te que, recorda, trobaràs a Amazon a un preu de 32,81 euros per als envasos de 80 grams. A més, si programes compres recurrents al web de vendes online pots obtenir descomptes de fins al 15%. I és un producte amb lliurament gratis per a membres d'Amazon Prime.

Pots comprar-lo ara mateix a Amazon