Mirar americanes sempre és l'excusa perfecta per fer-nos amb una peça diferent i que complementi el nostre armari. No importa la temporada de l'any o les temperatures que hi hagi. Tenir-ne una en el nostre 'closet' sempre serà una bona opció.

Primark sempre compta amb dissenys diferents de la resta i en aquesta oportunitat ha llançat una americana amb estil escocès que està tan de moda i que s'ha convertit en una de les americanes més buscades en rebaixes.

Els quadres que mai no fallen

Si parlem de moda escocesa, automàticament parlem de quadres i una combinació de colors que resulta realment atractiva. Aquesta americana té un disseny clàssic amb un teixit que llueix quadres verds i franges negres amb línies molt primes en rosa. Un disseny que fa que aquesta americana sigui perfecta per anar al treball o per sortir a un sopar elegant.

Aquesta americana de Primark s'adapta a totes les edats i combina amb tota mena de peces com pantalons, texans, faldilles i molt més. A més, estilitza la teva figura i et brinda l'elegància que busques.

Americana de Primark

Americana de Primark / Primark

D'estil escocès i una de les americanes més exclusives de Primark

El teixit principal en el qual està confeccionada aquesta americana de Primark és el tartan i des de fa molts anys s'ha mantingut com una de les millors opcions al moment de lluir una peça elegant.

Aquesta americana de Primark de màniga llarga, ajustada als teus braços i amb espatlles justes que et brinden una figura esvelta en tot moment. I llueix un coll de solapa i en V que agreguen un toc formal però que alhora mantenen la formalitat en tot moment.

Aquesta americana inclou un tancament de botonadura que es compon de 4 botons que fan contrast i que et permeten ajustar-la al cos per complet. A més, té butxaques amb solapes, un en cada lateral per conservar l'estil clàssic d'aquest tipus de peces.

Al seu interior, aquesta americana explica amb folre còmode, suau i completament negre que entra a to amb el teixit exterior. Pots portar-la tancada o oberta i lluirà igual de bé.

Per a molts és una americana de luxe, però ara pots aconseguir-la amb un preu reduït, així que per tan sols 28 euros, pot ser la peça que li faltava al teu armari per completar-lo.