Aquest estiu sembla que la normalitat no tornarà del tot, però segur que algunes coses que la temporada passada no es van poder fer sí que podran tornar. Sense ser molta gent, les trobades socials s'han pogut recuperar i això, sumat a la calor, sembla que sigui ideal per un dels productes estrella que es venen a Amazon i que ha obtingut les cinc estrelles dels compradors: una nevera que es converteix en taula.

Es tracta la taula-nevera Keter Go, un producte ideal per aquest estiu que ara està a Amazon rebaixat i amb el transport gratuït fins a casa teva. La nevera i begudes fresques, la millor manera de preparar-se per les temperatures d'infern dels pròxims dies i res millor que fer acompanyat.

Invent revolucionari: la taula-nevera d’Amazon

Sembla que és un invent revolucionari, però no és res més que la suma de dos dels objectes que tothom ha de tenir a mà per passar una tarda d'estiu: nevera i taula. Junt, guanya poder i, a més a més, tenint en compte que pesa molt poc, és ideal per passejar-la per tot arreu. No arriba als tres quilos de pes i hi caben gairebé 50 llaunes.

 

Mesa NeveraImatge de la taula-nevera d'Amazon / ElNacional.cat

N'hi ha per passar perfectament una tarda amb els amics. I quan s'acaba la festa també és fàcil netejar-la. Aquest invent d'Amazon disposa d'una vàlvula a la part inferior per tal de poder-la netejar de manera més ràpida i eficaç. Es pot trobar, sense despeses d'enviament, a Amazon per 34,90 euros.

Pots comprar la taula-nevera d'Amazon aquí.

La nevera més venuda d’Amazon

Es tracta d'un producte que es ven com a xurros, és la nevera més venuda en aquesta plataforma de venda en línia. Que sigui un dels productes més ben valorats, amb gairebé 5 de 5 estrelles no ha evitat que Amazon la tingui rebaixada a gairebé un 20% menys del seu preu habitual.

La taula que incorpora té dues posicions. Una de més baixa, que és com una taula per menjar, i també una de més alta, estil còctel. És l'opció perfecta per càmpings, piscines i altres trobades a l'aire lliure aquest estiu. La capacitat que té per guardar llaunes de refresc o de cervesa i tenir-les tot el dia fredes és un dels motius pel que sembla que serà un dels productes més comprats a Amazon aquest estiu de 2021.

Compatible amb la cadira-llit per fer migdiada a la platja

L'arribada de l'estiu fa que les ganes d'anar a la platja augmenten i no hi ha plaer més gran que fer la migdiada sentint la brisa marina. Per fer-ho Amazon també té a la venda un producte que pot ser perfectament compatible amb la taula-nevera: la cadira-llit per fer la migdiada a la platja.

Té un suport reclinable de quatre posicions per a major confort. Té una estructura de tres peus que es converteix en llit i que, per si no fos poc, inclou un coixí i té unes anses que fan més fàcil el seu transport.

 

Imatge principal: La taula-nevera d'Amazon / Cedida