A Ikea tenen la solució més còmoda per emmagatzemar petits productes i que et permetrà menjar, treballar des de l'ordinador i més des del sofà amb una comoditat màxima. Es tracta d'una taula baixa amb un disseny únic i que és capaç d'elevar-se per proporcionar-te un espai segur en el qual podràs col·locar els teus aliments o l'ordinador per tenir-los a una altura adequada.

Ikea té la taula capaç de suportar fins a 30 kg

Ens emportem una sorpresa en aconseguir a Ikea una taula de centre que és elegant i funcional, de color blanc, sent perfecta per a qualsevol estil de decoració. La trobes sota el nom TRULSTORP i és un model que es destaca pel seu particular disseny, això gràcies que aixecant i tirant d'una de les meitats de la taula tindràs prou espai per guardar llibres, comandaments, revistes i més.

A més, en la part que queda més elevada podràs col·locar els teus aliments o l'ordinador per menjar o treballar amb el màxim confort possible, això gràcies que podràs estar assegut en la comoditat de la teva butaca favorita. Així mateix, gràcies a la seva mida és capaç d'oferir-te un equilibri perfecte entre funcionalitat i estètica.

Les seves quatre potes li atorguen una molt bona estabilitat i si distribueixes el pes de manera uniforme és capaç de suportar fins a 30 quilos sense cap tipus de problema. És una opció perfecta per a qualsevol tipus de decoració, ja que s'adapta fàcilment a qualsevol paleta de colors. De la mateixa manera, les seves línies suaus i simples la fan compatible amb estils contemporanis, escandinaus o fins i tot clàssics.

Taula TRULSTORP
Taula TRULSTORP / Ikea

Pots comprar-la ara mateix a Ikea

Fàcil muntatge per a la taula baixa que triomfa a l'estoc d'Ikea

Ikea té un dels mobles més pràctics i funcionals, capaç d'adaptar-se a les teves necessitats. Aquesta taula de centre es caracteritza per tenir un tauler abatible, el qual pots ajustar a l'altura que vulguis per menjar, treballar, llegir o jugar qualsevol joc de taula des del sofà. El seu disseny és minimalista i modern, ajustant-se a tota mena d'entorn.

Té unes mesures de 115x70 cm i una altura mínima de 45 cm i màxima de 60 cm, sent perfecte per a gairebé qualsevol sala d'estar. A més, té diversos avantatges que la fan útil i versàtil, per exemple el seu compartiment ocult sota del tauler et permet emmagatzemar revistes, comandaments a distància, llibres o el que vulguis tenir a mà.

Taula TRULSTORP1
Taula TRULSTORP / Ikea

Així mateix, és de gran ajuda per al dia a dia, ja que t'ajudarà a realitzar diferents activitats des del sofà, sense haver d'aixecar-te o moure't. També, és una taula que està fabricada per durar i es neteja amb facilitat.

Un dels seus punts forts és el seu fàcil muntatge, ja que no hauràs de contractar cap professional, ja que podràs fer-ho tu mateix en pocs minuts. La pots aconseguir en color blanc o negre i el seu preu és de 219 euros, està disponible on línia o a les botigues físiques d'Ikea.

Els preus d'aquest article estan actualitzats a data 28 de setembre de 2023

Pots comprar-la ara mateix a Ikea