Estem en aquella temporada de l'any on les botes de canya alta i els vestits màniga llarga prenen el protagonisme de totes les xarxes, revistes i tot el que se li sembli. És per això que Stradivarius no ha volgut quedar-se enrere i fa un llançament que no pots perdre't.

No només parlem d'un vestit elegant i amb classe, parlem que la marca ha recuperat l'estampat que va triomfar als anys 60 i el converteix en el vestit rebaixat del moment.

El vestit de Stradivarius arriba amb el color de la temporada

I per si no ens semblava prou bo aquest vestit de Stradivarius, ha decidit triar el verd com el color principal per a l'estampat, adaptant-se al color en tendència i utilitzat per moltes marques.

Vestit camiser de Stradivarius1

Vestit camiser d'Stradivarius / Stradivarius

Aquest vestit de Stradivarius té un disseny de camiser i amb teixit estampat en color verd i negre que fan el contrast ideal per utilitzar de nit i amb les teves botes negres favorites. Una figura rodona que es repeteix per tot el patró. T'assegurem que per on passis robaràs les mirades.

El disseny més elegant

Conservant el coll de solapa i màniga llarga, amb aquest vestit de Stradivarius destacaràs en qualsevol part. Té botons en la part davantera que et permeten tancar-lo per generar un escot a V que resulta bastant subtil.

Vestit camiser d'Stradivarius

Vestit camiser d'Stradivarius / Stradivarius

Alhora, aquest vestit de Stradivarius explica amb un cinturó a to que et facilita el treball de tancament i a més augmenta l'elegància d'aquest disseny. En termes generals és un vestit de disseny solt i lleuger. Tanmateix, en la part superior s'emmotlla més a la forma del teu cos, mentre que la faldilla s'eixampla per brindar-te una millor sensació quan camines.

En ser ampla, la faldilla genera ones que li atorguen moviment i fan que l'estampat sigui encara més cridaner i atractiu a la vista. Pots aconseguir-lo en diferents talles, doncs està disponible des de la XS fins a la L.

Anteriorment aquest vestit de Stradivarius tenia un preu de 25,99, però com estem en rebaixes pots aconseguir-ho per 15,99 euros. Això sí, hem de comentar-te que va arribar a estar disponible en talla XL però ja es va esgotar, per la qual cosa no ens estranya que les altres puguin acabar-se aviat.