Valentino és una de les marques de moda més important a nivell mundial i la seva roba i accessoris són molt exclusius, tant, que només un grup selecte pot tenir accés a la seva mercaderia. És per aquesta raó que la botiga catalana de roba Stradivarius va treure al mercat una bossa idèntica al de Valentino.

La bossa està feta en un 100% del material poliuretà i té per nom bandolera embuatada de tatxes. És un accessori al qual se li'n pot treure molt partit en els nostres looks ja que és ideal per al dia a dia, pràctic, i a més, combina amb tot. Marca la diferència amb la bandolera embuatada de tatxes.

Pot funcionar per anar a l'oficina, cinema, parc, places. En fi, per al lloc que desitgis. També es pot combinar amb uns pantalons vaquers, un jersei de punt, un blazer oversize i uns botins cowboy.

Aconsegueix exclusivitat al millor preu

Aquest disseny de bandolera també ofereix una varietat de colors com a verd i rosa amb uns detalls de pedreria molt boniques, té una corretja ajustable per portar-lo a la mesura que desitgis. Això farà que totes les amants i aficionades de la moda ho vulguin tenir com a accessori.

 

 

La bossa et brinda l'oportunitat de portar dins tot el que vulguis i tot allò que una dona necessita, tal com maquillatge, el seu mòbil, identificació, moneder per a targetes i diners. I en aquesta època de pandèmia, perquè no, portar un antibacterial per protegir-se i tenir menys risc de contagi davant del covid-19.

Si ets amant de les bosses i carteres sens dubte aquesta bandolera ha de ser a la teva col·lecció. El producte t'ofereix exclusivitat en ser idèntica a una Valentino, a més, aquest tipus de bossa té una característica envejable i és que mai no passen de modes a més les pots utilitzar en qualsevol època de l'any i s'ajusta a qualsevol tipus d'outfit.

La bandolera està disponible a la botiga online de Stradivarius. De la mateixa manera, es pot adquirir als establiments físics de la firma en Barcelona-Catalunya.

Stradivarius sempre porta peces que causen enrenou al món de la moda i el millor és que podem disposar de les seves col·leccions, peces i accessoris a costos únics i accessibles.