Stradivarius té uns talons amb una mida de 10 centímetres que t'alegrarà tenir al teu armari ja que estan basats en els reconeguts botins que en el dia d'avui tothom vol. El millor en aquest cas és que estem parlant d'un calçat barat que podràs aconseguir sense por de gastar tots els teus estalvis.

Aquests botins de la marca espanyola haurien de ser considerats com a indispensables al teu armari i ràpidament haurien d'estar en la teva llista de desig, encara que estem segures que faràs com moltes i els comprarà immediatament.

Hem parlant del seu preu, però no com deuríem, ja que només hem dit que són barats: costen 45,99 euros. Això últim farà possible que puguis adquirir-los sense problemes i això des de la botiga online de la marca

Voldràs tenir aquests botins de Stradivarius, ja que semblen de luxe, però estan a bon preu

Com t'hem dit, a simple vista semblen de luxe a causa de l'aparença que tenen. Amb un profund color negre i una brillantor gairebé icònica, aquests botins són ideals per combinar amb pantalons curts, faldilles i altres, ja que les possibilitats no s'acaben allà.

Botins d'Stradivarius

Botins d'Stradivarius

Confeccionats en material stretch resistent, aquests botins de plataforma per a dona compten amb un taló de 10 cm, però que et permetran caminar i caminar amb ells amb bastanta comoditat per llargues hores.

Per dins són bastant còmodes i tenen un tancament en un dels seus costats per facilitar l'entrada i l'ajustament de cada botí als nostres peus. A més de tot el comentat, tenen un lleuger detall de despunti a l'empenya que li dona un bon detall visual.

Estan fabricats amb materials de bona qualitat que et permetran gaudir d'ells per molt temps, ja que estan fets per aguantar el desgast progressiu i natural. Pel seu preu de 45,99 euros no podríem demanar una cosa millor i que llueixi tan bé.