Els leggings ja són una peça que forma part del nostre dia a dia. No falten en cap fons armari. Uns d'imprescindibles. Una peça totalment versàtil i atemporal. Van néixer com una peça esportiva i s'ha convertit ja en un complement més i molt elegant. Sempre que volem una peça d'aquest tipus ens passem per Calzedonia.

Paula Echevarría també ha aconseguit els leggings més desitjats de Calzedonia. Són perfectes per a un 'look Matrix. Ens encanten perquè ni són leggings ni són de tub. Tenen el millor de cada un.

Així són els pantalons que ni són de tub ni leggings

Els anomenis com els anomenis són la peça del moment. Són tendència i a més pots lluir un espectacular "tipazo". Tindràs la flexibilitat i l'adaptabilitat d'uns leggings. S'ajusten al cos com un guant. Però el seu tall és de pantalons. Cintura de tancament amb botó, travetes i tatxes. Ideals per portar a treballar o a una festa. Un bàsic als que li donarem utilitat per tota la vida. A més, són tèrmics, l'últim que ens faltava per saber per fer-nos amb ells. Aniràs sempre calentona.

Paula Echevarría els ha combinat amb jersei i botes. Un look total Black. Estan disponibles a totes les talles i a un preu de 35,95 euros.