El dia d'avui et portem el jersei de quadres que Paula Echevarría ha pres directament d'Uterqüe, deixant-nos bocabadades amb la forma en què va combinar aquesta peça amb la resta de la seva outfit d'una manera excepcional.

Això significa que nosaltres mateixes podem lluir iguals o millors amb ajuda d'aquest jersei, ja que està a disposició de tot el món i en 24 hores no ha deixat de ser venut a cada una de les botigues d'Uterqüe.

Aquest jersei es corona com una d'aquestes peces que no podem deixar passar aquesta temporada. No ens creus? Aquí et donarem tots els detalls que necessites per també voler comprar aquest jersei com més aviat millor.

Amb quadres i look clàssic, així és el jersei d'Uterqüe que totes volen

No saps que enamora utilitzar si vols combinar amb el negre? Aquest jersei és la millor elecció que pots fer, ja que combina el negre i el blanc gràcies al seu disseny de quadres, cada un amb un d'aquests colors per crear un contrast bastant particular.

Jersey d'Uterque

Jersey d'Uterque

El blanc i el negre mai no s'obliden, i és que van tan genials que els podem utilitzar en qualsevol temporada. Aquest jersei compta amb aquesta característica i ens presenta un disseny un tant clàssic que deixa utilitzar-se en qualsevol ocasió sense problemes.

És un jersei bastant còmode i compta amb un disseny de punt que ens ha agradat bastant. És ideal tant per a ocasions casuals com ocasionis en les que volem ser presentables sense importar què. Podrem combinar-lo amb uns bons pantalons negres i unes botes per tenir un look senzill però potent.

La marca espanyola deixa que el puguem adquirir a un molt bon preu a qualsevol de les seves botigues, pel que ningú no s'ha esperat en aconseguir aquest jersei, el qual et recomanem si desitges una peça top del moment però que es pugui continuar utilitzant sense inconvenients.