Per norma general, a l'hivern els vestits queden relegats a un segon lloc. En el dia a dia preferim vestir-nos amb qualsevol tipus de pantalons, com els texans. Fins i tot els leggings han agafat gran força. Tanmateix, hi ha maneres per continuar lluint les nostres peces favorites i treure'ns el màxim partit.

El principal objectiu és no passar fred davant del descens de les temperatures, però tampoc no volem abandonar l'elegància. Per a això és una bona idea passar-se per Calzedonia i trobar tota mena de pantis, els que més s'adeqüin als nostres gustos. La firma 'low cost' ha llançat una gran col·lecció atès el seu èxit en vendes. Us hem parlat de molts, però aquests són una autèntica fantasia. Ens hem enamorat a primera vista. Els volem ja per lluir-nos amb tots els nostres vestits.

pantis de Calzedonia Mitges amb aplicació de pedres / Calzedonia

Els pantis més elegants per lluir amb les teves peces favorites

Es tracta d'uns pantis opacs amb aplicació de pedres. Són molt desitjats pel glamur que desprenen. Senzillesa i elegància reunides en una mateixa peça que llueixi com cap. Són opacs, així que no es transparenta la pell. El millor de tot és que es troben a un preu únic, però això té una part negativa.

Les rebaixes d'aquests pantis han fet que s'esgotin en qüestió d'hores. De moment només la talla M/L, però de la XS/S ja queden molt poques unitats. De 19,95 euros a 9,95 euros. No deixis escapar aquesta gran oportunitat.