Leroy Merlin té la tanca artificial amb què pots cobrir les reixes al teu jardí i augmentar la privacitat a casa sense renunciar a l'estil. De color verd i amb una gran capacitat d'ocultació, és la sensació en decoració per al jardí, a més d'anar bé amb diferents ambients i decoracions.

La tanca de Leroy Merlin està sent la solució per als qui volen renovar l'estil a casa i envoltar els espais per gaudir en família amb un ambient privat i amb efecte natural. Es tracta d'una tanca artificial de color verd que té una capacitat de cobertura de fins al 95% motiu pel qual els teus veïns es mantindran al marge de les teves activitats al jardí.

Està dissenyat per protegir els espais exteriors i que puguis delimitar les zones d'accés al teu jardí per a un millor efecte. Amb fulles petites i juntes que tenen un efecte realista encantador que a més de cobrir, decora els espais amb molta elegància.

Està fabricat a més en materials de qualitat i resistència tant al sol com a la humitat, per la qual cosa és especial per a exteriors. Resulta molt fàcil d'instal·lar i s'ajusta amb facilitat a tanques i reixes de diferents altures, perquè puguis cobrir-la per complet sense més esforços.

Tanca artificial
Tanca artificial / Leroy Merlin

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin

Una aposta molt temptadora a Leroy Merlin

Té un acabat elàstic que li permet estirar-se per assolir unes mides màximes de 1,5 x 3 metres, per la qual cosa en ocasions un sol tram serà suficient, encara que si la teva tanca és molt gran pots comprar la quantitat de panells que vulguis.

Inclou instruccions perquè puguis instal·lar-lo de manera correcta i aprofitar al màxim l'espai per cobrir la reixa gairebé per complet. Perquè tinguis una idea de la distribució t'avancem que compta amb 38 barnilles per ajustar la teva reixa i el millor de tot és que compta amb tractament anti UV per a més durabilitat.

El material que s'ha fet servir per a aquesta tanca és el PVC i això li aporta durabilitat i resistència en tot moment. Quant al pes, t'avancem que per traslladar cada tram el pes és de 4,2 kg aproximadament.

Tanca artificial 2
Tanca artificial / Leroy Merlin

Ara mateix es troba disponible en preu de rebaixa amb un 17% de descompte. És per això que el mateix tram que podies aconseguir per 51,59 euros, ara mateix es troba disponible per 42,70 euros.

Hem indagat en les opinions i hem topat que es troba per sobre de les 4 estrelles sobre 5, la qual cosa vol dir que per als qui l'han utilitzat ha resultat una molt bona inversió i solució al jardí.

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin