La Miley Cyrus no deixa de sorprendre'ns amb les seves actuacions públiques, en xarxes i les seves sucoses declaracions en cada una de les entrevistes que concedeix. La cantant es va construir una identitat pròpia des que es va treure la perruca perquè tothom conegués la persona i s'oblidessin del personatge. Hannah Montana li va donar la fama, però també li va fer difícil no encasellar-se.

Seguim molt de prop els passos de l'actriu, especialment quan parlem de moda, perquè com succeeix amb altres celebrities internacionals, les firmes es fixen molt en les tendències que elles mateixes creen. Aquesta setmana, a través d'una publicació a Instagram, l'hem vist assajant amb el seu grup vestida com uns pantalons acampanats i una armilla a joc, tot això amb estampat de rombes. En color verd fosc.

La Miley Cyrus popularitza l'estampat de rombes que copia Shein

Sabeu que els estampats seran una tendència aquesta tardor? Sí, les principals marques low cost ja han tret la seva artilleria pesada i trobem moltes peces amb estampats de tot tipus. Es pretén donar color a la tardor. S'acaba vestir amb colors freds.

Si t'han enamorat els pantalons de la Miley Cyrus, només et volem dir que hem bussejat per Shein, el famós portal xinès que fa la competència a Zara, i hem trobat uns de de molt similars, però en una tonalitat terra, ideal per a aquesta temporada. També és de rombes, una tendència que ve per quedar-se. Disponible en totes les talles per només 8 euros. No els deixos escapar i segueix la moda de la Miley Cyrus.

pantalonesestampados rombes