El sud d'Espanya es caracteritza per moltes coses, una d'elles la gran quantitat de vida que hi ha als seus carrers. Pràcticament a tota hora. I la capital Sevilla no anava a ser l'excepció a aquest fet tan cultural i arrelat.
Així que ens ha picat la curiositat, i hem volgut veure a TripAdvisor quins restaurants sevillans estan sent els més ben valorats si el que volem és menjar a l'aire lliure en una terrassa.
Tapes a Sevilla a l'aire lliure
El més ben valorat, és també el preferit de la ciutat a nivell general, i es tracta de La Sede, un cèntric restaurant que es mou en un rang de preus bastant econòmic, de 10 a 20 euros per persona de mitjana. Ens ofereix una cuina mediterrània, enfocada òbviament a la gastronomia espanyola.
Tapes a La Sede
És un lloc ideal si el que volem és anar de tapes, i la varietat és gran. Des de tapes clàssiques com el salmorejo o els llardons de Cadis fins a algunes de més innovadores com el tartar de tonyina vermella amb mango.
Tot fet amb un amor cap a la cuina que molts destaquen en els comentaris de TripAdvisor: "Molt bona matèria primera als seus productes i ben presentats. Vam probar dos tapes: bacallà i presa ibèrica i un tartar de tonyina vermella amb mango: espectacular. Molt bon treball d'aquests germans que et fan sentir com casa. Enhorabona. Tornarem."
El segon més ben valorat per menjar a l'aire lliure, i tercer de tota la ciutat a nivell de rànquing global, és l'Albaceria del Postigo, ubicat a escassos 100 metres de la Catedral de Sevilla, amb la qual cosa si estem fent turisme segur que passarem a prop.
Tapes en l'Albaceria del Postigo
El menjar espanyol també és el predominant en aquest restaurant, en el qual les tapes també prenen el protagonisme a les taules, i de les que molts ja parlen meravelles a TripAdvisor, així com del servei: "Menjar i servei meravellós. Sens dubte per repetir; del millor per menjar a Sevilla. El personal és molt professional i encantador".
A més, molts també esmenten les postres de l'Albaceria del Postigo, una cosa interessant ja que en moltes ocasions els bars enfocats a les tapes solen oblidar una mica més aquesta part de la carta. Així que sense cap dubte, aquest també és un altre aspecte per sumar als motius pels quals provar aquest cèntric restaurant sevillà.
Plats de l'Albaceria del Postigo
Dos llocs de tapes que ja estan arrasant, en els que podem menjar a l'aire lliure, gaudint de la vida més típica del sud, on els carrers i el bon menjar sempre prenen el protagonisme.
(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)