La vainilla, a més de sabor estiuenc característic gràcies als clàssics gelats, és un color perfecte per lluir en aquestes setmanes de calor i això, com no, ho saben molt bé en Mango, que ens presenten un vestit confeccionat en aquest tan estiuenc color que segur que et sedueix. El vainilla, això sí, es combina amb uns ben coordinats acabaments en marró i un audaç estampat floral en la meitat inferior dreta.

Colors càlids.
Colors càlids.

Semblen dues peces, però és una

El vestit, pel seu particular disseny, s'assembla a una combinació de peces -samarreta i vestit- però no és tal cosa. Es tracta d'una llicència que els dissenyadors de la marca turca Siedrés s'han permès en aquest treball per Mango amb una finalitat molt clara: donar-li a aquest singular vestit estiuenc un toc de sofisticació que t'enamorarà. De màniga curta i amb coll rodó, aquest vestit curt es farà un lloc al teu armari.

Audaç disseny.
Audaç disseny.

Menys de 35 euros

A les botigues Mango o al web de la cadena, trobes aquest vestit per 34,99. Està confeccionat en cotó (94%) i elastà (6%) i s'ha fabricat al Marroc. El disseny final, això sí, s'ha completat a Barcelona, on els dissenyadors de Mango han col·laborat amb l'equip de Siedrés, una empresa emergent turca amb seu a Istanbul que va començar a treballar el 2020 i que, en només quatre anys, ha aconseguit convertir-se en sinònim de moda jove i mediterrani ready-to-wear.