La ciutat de Cadis sempre té bones coses per oferir, i quant a gastronomia, no es queda enrere ni de bon tros.

El sud d'Espanya és un lloc ideal per degustar molts productes tant del mar com de la terra, i a més moltes vegades a un preu menor del que trobem en altres llocs del país.

cadiz

Vistes de Cadis

És per això que volíem conèixer els restaurants barats més ben valorats de Cadis, per a les nostres escapades en els propers mesos o per apuntar-los de cara al pròxim estiu. I els dos més valorats tenen tipus de cuina diferents entre ells, una cosa que sempre ens agrada.

Menjar de tots els tipus a Cadis

En primer lloc com més ben valorat per menjar barat a Cadis tenim el restaurant Dosbocados, un cèntric restaurant al mercat de Cadis, que està a 200 metres de la Torre Tavira.

Situat en un rang de preus mitjà entre 6 i 12 euros, en aquest restaurant podem trobar platets que es mengen en poques mossegades, especialment entrepans (disposen d'una àmplia varietat), hamburgueses, o fins i tot cons o mini enrotllats, una mica menys habitual de veure i que ens ha encantat. Pot ser un con amb carn picada, amb amanida... Els tipus són diversos, i només hem d'escollir el que més ens cridi l'atenció. A més també disposen de peix fresc, amb el que les opcions són moltes i molt recomanables. Molts dels comentaris que llegim a TripAdvisor així ens ho fan veure: "Al mercat central. Ho vaig trobar mirant a Internet i vaig veure els bons comentaris que tenia. Són montaditos, mini hamburgueses i mini enrotllats; per menjar en "dos mossegades". Boníssim."

dosbocados

Restaurant Dosbocados

Al segon lloc del top trobem el restaurant Santa Catrina també molt cèntric, en el qual l'especialitat és el menjar mexicà i llatinoamericà. Ha arribat a aquest privilegiat lloc de valoració gràcies a una carta en la qual no falten els nachos, que trobem de diversos tipus, entrants del mar com a cebiche de peix o còctel de llagostins, i amanides d'alvocat o cessar.

catrina cadiz

Restaurant Santa Catrina

El seu plat principal són els tacos, que poden ser variats perquè provem diferents tipus i sabors (al pastor, pollastre adobat, xoriço xili de Jalapa...) encara que com a bon restaurant mexicà, tampoc no falten les fajitas, les quesadillas o els burritos. Tots amb una varietat gran de condiments i farcits, i sempre amb una opció vegetariana per al que així ho desitgin.

Si som amants del menjar llatí, especialment el mexicà, aquest és el nostre lloc a Cadis per gaurdir sense haver de gastar molts diners, i és que molts dels que passen per allà repeteixen: "El menjar espectacular i tant el tracte com el servei immillorable. Menjar autèntic mexicà per repetir."

Dos llocs diferents que hem vist a TripAdvisor però igualment vàlids si volem menjar sense gastar molts diners però assaborint tot el que el sud d'Espanya ens ofereix, que és molt.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)