El nord d'Itàlia està atapeït de ciutats que val la pena visitar, més enllà de la popular Milà. Una d'elles sens dubte és Bèrgam, ciutat llombarda que es caracteritza entre altres coses per tenir el seu antic barri alt, anomenat Città Alta, al qual s'arriba amb un funicular.

bergamogrande

Vistes de Bèrgam

I com aquest tipus de ciutats estan despertant l'interès de molts, hem fet una ullada a TripAdvisor quins restaurants barats estan millor valorats a Bèrgam, perquè puguem provar la seva cuina sense necessitat de gastar-nos un dineral.

Restaurants de diferent estil a Bèrgam

El restaurant que encapçala el rànquing és un de menjar xinès i asiàtic, una cosa que no esperàvem, i es tracta del Kung Food Lin. Aquest restaurant ens ofereix el millor del menjar asiàtic, des dels entrants com a gyozas o rotlles de primavera passant per carns, arrossos, fideus i peixos com a plats principals, sempre acompanyats, de les millors salses i condiments típics del menjar xinès i/o asiàtic.

Els clients a TripAdvisor destaquen la relació qualitat/preu d'aquest restaurant, atorgant-li la màxima nota possible, però és que a més el Kung Food Lin ja s'ha situat com el segon restaurant millor valorat de tot Bèrgam, i comentaris com el següent ho avalen: "Genial. Bona atenció i bons preus. Moltíssima varietat de plats."

El segon restaurant en la llista és la Pizzeria Alta da Luca, en la que les pizzes són les protagonistes, acompanyades del que més vulguem, encara que no només ofereixen pizzes, sinó que també podem optar per hamburgueses, per exemple.

luca

Pizzes generoses en la Pizzeria Alta da Luca

Tanmateix, les pizzes han fet famós a aquest lloc, i les trobem a partir de 4 euros, un preu molt econòmic i amb el qual podem escollir entre les seves pizzes clàssiques, les especials o les gurmet. Cal fer una ullada a la carta i decidir quina és la nostra, cosa que no és fàcil, però és que a més també tenen una àmplia varietat de focaccias, per als amants d'aquesta elaboració típica italiana.

Molts comentaris a TripAdvisor parlen meravelles d'aquest lloc, ideal si som fans de la pizza: "Les seves pizzes són molt peculiars, fetes en forn de llenya en un motllo que pot semblar un paelló, de massa grassa, i amb abundants ingredients. Encara que els triangles puguin semblar petits, un tros és suficient per a una persona per sopar. Són delicioses. Els amos són gent encantadora, agradable que saben convertir el seu petit establiment en un restaurant molt acollidor. La clientela és bastant bona, 100% de l'indret. És un restaurant de molt èxit. Encara que el millor és la pizza, el preu és espectacular."

Finalment, tanca el nostre top 3 Il Coccio, un cèntric lloc en el que s'enfoquen en la venda de menjar sobretot, però que està arrasant perquè tot és artesanal i amb uns sabors únics. Entre les seves receptes més destacades, tenim la lasanya, la pasta, i altres d'especials de la casa com les empanadilles. Encara que cal dir que la carta canvia molt en ser una botiga , algrat que també podem asseure'ns i menjar al mateix restaurant.

coccio nuovo

Il Coccio a Bèrgam

Tres llocs que estan arrasant, cada un a la seva forma, i amb el seu estil, a la ciutat de Bèrgam.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)