Quan parlem d'embotits ibèrics, el que ens sol venir a la ment són el pernil, el xoriço o el llom, entre d'altres. Tanmateix, en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés han anat un pas més enllà i ara ofereixen un ibèric que segurament encara no hauràs provat.

Si llegeixes aquest mitjà habitualment, segurament sabràs que a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés es poden trobar alguns dels embotits ibèrics més exclusius del mercat. I hauràs comprovat que en la majoria d'ocasions et parlem dels esmentats: pernils, lomo,…

En el Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs un embotit únic que segurament no hauràs provat

Tanmateix, avui t'explicarem que a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés pots trobar un embotit nou i que no sol veure's a les botigues tradicionals. Es tracta de la presa ibèrica de gla. Un producte que pertany a la marca Extrem Puro, dels productes de la qual ja t'hem parlat anteriorment, i que busca delectar als paladars més exigents que ja no se sorprenen amb qualsevol cosa. Com defineix el productor, és una "menja única d'una de les millors parts del porc que fa que tingui aquesta sucositat i sabor inconfusible".

Presa adobada ibèrica de gla Extrem Puro
Presa adobada ibèrica de gla Extrem Puro / El Corte Inglés

Aquesta presa ibèrica de gla és una edició limitada, amb el que si vols provar-la no hauries d'esperar massa, doncs té pinta que s'esgotarà aviat. I té origen a Càceres, on són experts en els embotits de més alta qualitat.

Un producte únic per als més exigents

La presa ibèrica de gla d'Extrem Puro és un producte únic. Segons el tast presenta a la vista un color marró vermellós. Al nas té aromes "ben definides de fruita vermella madura amb matisos de violetes seques, pebre vermell, farigola i grafit". I en boca "es presenta intens, tremendament expressiu i ben armat, amb gran càrrega fruitera i un llarg final." Està "preparat amb suaus matisos a orenga i pebre vermell, els quals, infiltrats en el seu magre, accentuen i traslladen immediatament el seu consumidor a prop de les deveses extremenyes, testimoni de la seva criança".

Aquesta menja per als més exigents a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés té una textura ferma. I es desfà a la boca.

Un embotit que ve en peces de 350 grams i del que podràs gaudir per un preu de 46,35 euros si el compres al web del Club del Gurmet.