Quan parlem dels millors vins del mercat, solem fer-ho de beuratges que no estan precisament a l'abast de totes les butxaques. Tanmateix, si busquem bé, és possible trobar delicatesen que no costin més de 10 euros. I al Club del Gurmet d'El Corte Inglès podem trobar algunes opcions.

En aquesta secció de la cadena de grans magatzems figuren alguns dels millors productes culinaris de tot el món. I encara que sí bé és cert que algunes opcions es poden passar del nostre pressupost, n'existeixen d'altres molt més assequibles que no renuncien a la qualitat i que no tenen res a envejar dels millors.

Aquest vi negre francès exclusiu només costa 10 euros en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés

Per exemple, el vi negre Château Bonnin Pichon 2019, un vi de Lussac Saint Emilion que actualment pots trobar per 10 euros. El seu preu habitual és de 14,30 €, però actualment està rebaixat en un 30% a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si tens menys de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 13,5% Vol.

Aquest vi Château Bonnin Pichon 2019 pertany als cellers de la cooperativa Producta. Es tracta de la cooperativa de vi més gran de les regions de Bordeus i Bergerac. Acumulen al voltant de 50 anys d'experiència. I es proveeix d'un consorci de viticultors la meta dels quals és la de produir vins comercialment reeixits. El seu treball està enfocat a això.

Vi negre Château Bonnin Pichon 2019
Vi negre Château Bonnin Pichon 2019 / El Corte Inglés

D'origen francès i de la collita de 2019

Aquest vi ha estat elaborat amb les varietats Merlot en un 75%, Cabernet Sauvignon en un 10% i Cabernet Franc en un 19%. I s'ha deixat madurar durant 12 mesos en botes de roure francès.

La matèria primera prové de la regió de Sant Emilion, que se situa als voltants dels pobles francesos de Saint-Émilion, Lussac, Montagne, Puisseguin i Saint-Georges. Concretament, a uns 40 km al nord-est de Bordeus. És una zona dedicada al vi on es troben 5.200 hectàrees amb terres frescos, argilencs i rics en ferro. Segons el fabricant, estan especialment adaptades a la varietat Merlot.

Segons el tast, aquest vi Château Bonnin Pichon 2019 presenta a la vista un "color vermell fosc amb llampecs granat". Al nas té "aroma a fruites vermelles i espècies". I en boca es noten els "tanins fosos i en harmonia amb l'estructura del vi".

Així mateix, el fabricant recomana servir-lo a temperatures que rondin els 16ºC. I maridar-lo amb carns blanques, ànec a la taronja i formatges de tipus Camembert.

Si vols provar-lo, no ho oblidis. El trobaràs a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés a un preu de només 10 euros.