Una bona alternativa al caviar, que sol tenir un preu prohibitiu per a la majoria de butxaques, són les freses de bacallà. Aquestes presenten un aspecte i una textura similars al caviar, però encara que no sap exactament igual, és un producte bastant més econòmic. Sobretot si decideixes provar les que trobaràs a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. I és que aquests dies trobaràs aquest deliciós producte amb una rebaixa del 30%.

Aquest producte l'elabora la marca Comur. Aquesta empresa, establerta en Murtosa, a la zona d'Aveiro a Portugal, té experiència des de 1942 al sector de les conserves de peix. La seva missió inicial consistia en l'exportació d'anguiles, però amb el temps va anar evolucionant i va ampliar les seves tasques a un ampli catàleg de conserves, convertint-se en una de les referències del mercat. I tot això, com indica la marca, seguint els "més alts estàndards de qualitat i excel·lència".

Freses de bacallà fumat amb verdures de Comur
Freses de bacallà fumat amb verdures de Comur / El Corte Inglés

En el Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs aquesta alternativa al caviar

Aquestes freses de bacallà a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés són fumades. I venen acompanyades de verdures, així com banyades en oli d'oliva.

El resultat són unes freses amb un sabor molt específic i especial. I seran perfectes per acompanyar diferents menjars o per gaudir-les a tall d'aperitiu. A més, al marge del seu sabor espectacular, són molt nutrients. Com apunta el fabricant, aquest producte porta "el millor del mar a la teva taula". I no és casualitat que sigui entre els productes més venuts d'aquesta secció de la cadena de grans magatzems. En tot cas has de tenir en compte que les has de consumir, a tot estirar, un dia després d'obrir-les, ja que perdran bona part de les seves propietats i del seu sabor.

Un producte que ve en llaunes amb 120 grams de producte. I no perdis detall del seu preu. Perquè ja per si mateixes, aquestes freses de bacallà fumades són molt econòmiques. Costen 9,90 euros. Tanmateix, aquests dies les trobaràs rebaixades en un 30% a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés, el que les deixa a un preu de 6,90 €. Una xifra que no té a veure res amb el que et pot costar la mateixa quantitat de caviar.