Quan toca renovar la col·lecció que tenim al nostre armari, és habitual buscar aquestes peces i dissenys diferencials que ens aportin un plus en nostre en estil a l'hora de construir els nostres outfits. No obstant això, estaràs d'acord que també és necessari comptar amb peces més tradicionals d'aquestes que combinen amb tot i que ens treuen d'un conflicte en els dies en els que no sabem que posar-nos.

És per això que Pull&Bear, a més de les seves propostes atrevides, estiloses i que segueixen les tendències de moda actuals, també proposa algunes peces al seu catàleg que compten amb dissenys més típics i discrets. I és que el fons d'armari és tan important com les peces que ocupen la primera línia. Encara que això no significa que renunciïn a la qualitat i a l'elegància. I bona prova d'això és la camisa que ocupa les següents línies.

Camisa cropped1
Camisa cropped / Pull&Bear

Pull&Bear té a la venda una camisa 'college' que serà perfecta per al teu fons d'armari

Pull&Bear ha recuperat l'estil 'college' que va arrasar en els anys 90 per proposar-nos una camisa cropped molt atractiva que serà de les peces més versàtils que tindràs al teu armari. Combinarà amb gairebé tot. I tot això mentre t'aporta elegància, comoditat i funcionalitat.

Aquesta camisa cropped de Pull&Bear llueix un estampat de ratlles que combinen tons blancs, roses i blaus. És de màniga llarga, amb punys en color banc per crear contrast. I tot això es completa amb un tradicional tancament amb botons i un coll de solapa.

Camisa cropped
Camisa cropped / Pull&Bear

La pots afegir a la teva col·lecció per menys de 23 euros

Aquesta camisa de Pull&Bar ha estat confeccionada amb cotó al 100%. Gràcies a això obtindràs la màxima comoditat i també serà apta per rentar a màquina. I va ser llançada en talles que van de la XS a la L, encara que no podem garantir-te que totes elles segueixin estant disponibles.

Sobretot tenint en compte el seu preu ajustat. I és que podràs comprar aquesta camisa de Pull&Bear en la seva botigues físiques o en la seva pàgina web a un preu de 22,99 euros.