Aquest és el vestit de Shein amb què realçaràs la teva figura i aconseguiràs que totes les mirades estiguin posades en tu. Es tracta d'un disseny ajustat, amb espatlles al descobert i obertura a la part inferior que aporta lleugeresa i delicadesa des del primer moment.

Si destacar les teves corbes i convertir-se en el centre de mirades és l'objectiu, et podem avançar que aquest és un vestit de Shein amb què ho aconseguiràs. Es tracta d'un disseny ajustat a la figura, amb costures marcades en els laterals i un disseny de plecs delicats que s'estenen per tot el teixit per aconseguir el millor dels efectes.

Un vestit a Shein que entalla la figura

És un vestit que realça el bust, comptant amb bona subjecció i a més deixant tant les espatlles com els braços completament al descobert, convertint-lo en una opció delicada, elegant i encantadora.

El seu efecte entallat a la cintura el fa encara més encantador, amb ajustament fi i plecs que s'estenen de forma horitzontal per donar-li un acabat delicat en tot moment. També té un bon acabat al maluc, aconseguint que puguis lluir totes les teves corbes des del primer moment i realçant així els teus millors atributs en la part posterior també.

Vaig privar vestit sense tirants amb tenyit nuat i tall|cort lateral1
Vaig privar vestit sense tirants amb tenyit nuat i tall|cort lateral / Shein

Amb una faldilla llarga que s'estén gairebé fins als turmells, comptant amb baix recte i ajustat, amb efecte tub i una ratlla en el lateral que et permet caminar amb comoditat a onsevulga que vagis.

En la part posterior es manté entallat a l'esquena, amb tacte agradable i deixant les espatlles també al descobert per a un efecte cenyit en tot moment.

És el vestit de Shein que trobes en més de 5 colors

És un vestit de Shein que hem trobat en varietat de colors i estils, aconseguint un efecte més que encantador però que a més s'adapta a diferents estils. Des de ja pots fer-te amb aquest disseny en groc, vermell, blau, verd, fúcsia, estampats multicolors, taronja, verd aigua i molts altres colors que resulten encantadors al moment de comprar.

Vaig privar vestit sense tirants amb tenyit nuat i tall|cort lateral
Vaig privar vestit sense tirants amb tenyit nuat i tall|cort lateral / Shein

Alguns s'esgoten més ràpid que d'altres perquè són molt populars, només és qüestió de fer un cop d'ull i buscar el que més s'adapti al teu estil al moment d'elegir. A més de la varietat de colors, et podem avançar que aquest és un vestit que trobes en 4 talles diferents, ja que pots elegir des de l'XS fins a l'L per aconseguir-ne un que vagi amb les teves mesures i figura.

El preu pel qual pots aconseguir aquest vestit ara mateix és de 13 euros, sent aquest un preu que s'ajusta a la teva butxaca i que a més s'adapta a diferents ocasions, per la qual cosa podràs treure-li profit més d'una vegada.

No podem assegurar-te la seva disponibilitat en tots els colors o talles perquè el seu preu el fa molt temptador, així que has d'indagar pel teu propi compte al moment de comprar-lo.