No hi ha dubte de què els sostenidors són per a moltes dones una de les peces de vestir més importants que han d'utilitzar, fins i tot cal ressaltar que és el primer que tenen en compte al moment de vestir-se per assistir a alguna vetllada important, és per això que la botiga Primark va llançar una peça única i irresistible per a elles i el millor és que la pots adquirir per tan sols 5 euros.

L'estil de sostenidor amb encaix que presenta la botiga irlandesa és únic i inigualable en la seva classe, ja que està especialitzat per ressaltar l'escot de la dona, ve en un color blau marí amb un detall subtil però alhora cridaner en el centre.

Sostenidor push up

Sostenidor push up

Els sostenidors push-up que ofereix la marca tenen un plus i un benefici pel qual totes les dones haurien de sortir a comprar el seu i és que realcen el bust de forma natural i el de cirurgia molt més, aquest bra aporta una bona subjecció.

La seva qualitat, disseny i preu fan d'aquest brasier una de les millors inversions per a qualsevol dona. Estem segurs que no et decebrà.

Augmenta fins a dues talles

Sabem que en l'amor propi tot es val i l'autoconfiança és una mica fonamental per sentir-se bé amb tu mateixa i amb tot el que utilitzis, per això un brasier que elevi el bust i modeli la teva figura és completament vàlid.

El secret del funcionament d'aquest tipus de sostenidor rau a les seves copes angulars, que s'omplen amb una petita inserció de coixins que poden ser de diferents materials com a gel, aire o silicona, empenyent els pits cap a dalt i cap a dintre, la qual cosa els uneix al centre del pit.

Les cases de moda han fet cada vegada més còmodes i sensuals aquestes peces convertint-les en una de les favorites de les dones de bust petit, que troben aquí una ajuda per realçar els seus atributs.

Aquesta peça aporta més confiança i comoditat a qualsevol dona que el porti posat. El millor de tot és que pots tenir-lo per només 5 euros. Estalvia't la cirurgia plàstica i dona-li l'oportunitat a la teva bellesa natural per molt menys.