Amb l’arribada del cap de setmana, si un plat és típic del divendres o del dissabte a l’hora de sopar, aquest és, sens dubte, la pizza! Un plat italià que presenta mil i una combinacions per a tots els gustos i que ara, si vols, també pots trobar al Bonpreu i Esclat, llesta per consumir en qualsevol moment del dia, sigui festiu o entre setmana. 

Bonpreu i Esclat t’ofereixen més de 34 fleques amb pizza elaborada al moment

Amb aquesta premissa, el grup de supermercats et permet gaudir de fer la compra i al sortir, poder-te comprar i emportar la pizza que més et vingui de gust, feta al moment i gaudir-ne en arribar a casa amb la família o els amics. Un plat que convida a gaudir de la companyia i del millor entorn possible asseguts davant el sofà i relaxant-nos després d’una setmana intensa.

Fleca Bonpreu Esclat

Gaudeix de les millors pizzes clàssiques, vegetals i al teu gust

Si una cosa té la pizza que la fa especial i que a tothom li agradi, aquesta és sense cap mena de dubte les seves mil i una combinacions que presenta i que, segons els gustos, pots escollir. De fet, Bonpreu i Esclat et proposa un seguit de 7 tipus diferents de pizzes clàssiques, 2 de vegetals -i dues més que incorporaran en breus- i la pizza al teu gust! Una pizza que a partir de la clàssica, podràs elaborar en funció del que més t'agradi o et vingui més de gust al moment.

La companyia aposta per poder oferir als seus clients pizzes per a tothom, per això, té en compte que molts, no consumeixen productes d'origen animal i incorporarà, pròximament, dues noves pizzes vegetals a la seva carta, oferint en total 4 opcions vegetals diferents. Unes pizzes que es podran adquirir en tots els formats possibles, mitjanes, grans o quadrades. 

Escull la pizza que més t'agradi amb la mida que prefereixis: mitjana, gran o quadrada! 

Opcions per a tots els gustos, que Bonpreu i Esclat elabora i t’ofereix a les seves propies fleques que trobaràs a l’entrada o a la sortida dels supermercats de la companyia, perquè t’emportis la compra i de pas, la pizza calenta, feta al forn d’una sola pedra, cap a casa!

Pizzes Bonpreu

I si prefereixes fer-la a casa perquè en vols gaudir més tard, cap problema, Bonpreu i Esclat et permet comprar-la sense coure perquè ho puguis fer quan més et vingui de gust. Unes facilitats al gust del client per facilitar-li el consum del producte en el moment que decideixi i on ho decideixi.