Lidl té una piscina amb la que petits i grans es divertiran un munt, amb materials resistents, de molt bona mida i un diàmetre que permet que tota la família pugui gaudir d'un bon bany durant els dies més calorosos.

Una piscina de Lidl que arrasa en vendes

Hem topat amb aquesta piscina de Bestway a Lidl i no hem pogut treure-li els ulls de sobre, ja que té tot el que busques per passar uns dies diferents durant aquesta temporada de temperatures altes.

La trobes com a Piscina Fast Set i és un disseny que compta amb un diàmetre de 305 cm i una altura de 76 cm, la qual cosa la fa espaiosa, pràctica i resistent, sent l'opció perfecta per a tota la família i a més amb prou espai per jugar i divertir-se.

Piscina de Lidl
Piscina de Lidl

S'instal·la en pocs minuts, per això el seu nom, sent ideal per a superfícies planes i amb la necessitat de només inflar l'anell superior perquè prengui forma.

Pots omplir-la amb aigua ràpidament i el cos de l'a piscina té un revestiment que s'eleva quan la piscina s'omple amb aigua per complet. Inclou a més una vàlvula de drenatge controlada per flux que et permetrà buidar-la amb facilitat a final de temporada o quan necessitis canviar l'aigua.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

Una nova piscina de Lidl de molt bona resistència

Aquesta és una piscina a Lidl que s'ha convertit en la favorita de molts perquè compta amb bon espai, però a més és fabricada amb material Tritech, fent d'aquest un model resistent, durador i que garanteix la diversió al màxim durant anys.

Inclou una bomba depuradora de filtre, acompanyat de cartutx sintètic per a més durabilitat i el cabal integrat de l'aigua del sistema de piscina la fa encara més pràctica en el moment d'omplir-la.

Compta també amb manual d'instruccions i peces de muntatge, per la qual cosa podràs armar-la ràpidament i sense més complicacions.

Quan la piscina és plena en un 80%, la capacitat que té és de 3800 litres. Les mesures aproximades d'aquesta piscina són de 305 x 76 cm, mentre que el pes que té és de 10,2 kg. Una piscina que s'ha fabricat principalment en PVC i compta amb un percentatge d'ABS, combinant-se també amb polièster i altres materials.

Piscina de Lidl
Piscina de Lidl

És una piscina que compta amb una garantia de bomba d'1 any, així que pots consultar les especificacions en el moment de comprar-la, a més de comptar amb garantia de 180 dies per a la piscina en general.

Compta amb un 46% de descompte i és el que la fa més temptadora, sent una piscina que ha passat de 74,99 euros a ubicar-se en 39,99 euros. Així que és un bon moment per aprofitar l'oportunitat i aconseguir aquesta piscina de Lidl que acaba conquerint a tots els integrants de la família. T'avancem que aquest és un producte que està disponible únicament en compra online.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Lidl