Parfois té unes ulleres que ha conquerit a les amants del clàssic i atemporal, doncs es tracta d'un disseny que ja va estar de moda fa uns quants anys i ara tornen a ser tendència. En dos colors per elegir i un preu més que temptador.

Són les ulleres de Parfois que s'esgoten des del seu llançament

Aquestes ulleres de Parfois són el complement ideal tant per a la primavera com per a l'estiu, doncs són perfectes per als dies de sol i combinen amb un munt d'estils. Parteixen d'un disseny allargat, ovalat i amb bon gruix a la vora per aconseguir millor estructura.

Amb bon acoblament al rostre i explicant amb aquest efecte de lents de pasta que ha tornat tendència novament. La vora delicada en els extrems li agrega un toc diferent i a més es complementen amb les potes que subjecten amb fermesa.

Les potes són gruixudes a la part davantera, aconseguint un estil únic i amb curvatura pronunciada en l'altre extrem per aconseguir un bon acoblament a les orelles i que portis aquestes ulleres amb molta seguretat.

Ulleres de Parfois
Ulleres de Parfois

El plàstic utilitzat per a la seva fabricació és resistent, amb tacte agradable i efecte lleugerament brillant que cregui un efecte encantador, combinant amb estils casuals o elegants per igual. Per a la seva fabricació s'ha utilitzat principalment el policarbonat.

Quant a la lent, s'ha utilitzat acrílic, comptant amb un efecte protector i opac, però deixant veure lleugerament els ulls per adaptar-se a les últimes tendències d'ulleres. La categoria del filtre és de grau 3, comptant amb una bona protecció dels rajos UV al 100%, sent bastant òptim per portar de diari.

Trobaràs aquestes ulleres en dos colors igual de combinables i temptadors per elegir, ja que hem topat que és un disseny disponible tant en negre com en beix. El preu per aconseguir ambdós models ara mateix a Parfois és de 12,99 euros.

Quan vam fer la nostra recerca ambdós colors estaven disponibles, però han guanyat molta popularitat, així que has d'indagar la seva disponibilitat al moment de comprar.