Parfois té unes sandàlies dels anys 80 que es veuen com molt poques, però que no venen de nou amb el mateix estil que ja tenien, sinó que ara ho fan amb un lleuger estil molt més renovat, però alhora mantenint aquella essència que ja tenien.

Per descomptat, la podrem trobar en dos colors diferents i a diverses talles, per la qual cosa són unes sandàlies que valen molt la pena o almenys això és el que diuen aquelles que han aconseguit aquestes sandàlies i també algunes expertes.

S'està parlant molt d'aquestes sandàlies, les quals podràs aconseguir per tan sols 19,99 euros, el qual ens sembla un preu més que bo per a un calçat com aquest. Vols conèixer tots els seus detalls?

Sandàlia de Parfois
Sandàlia de Parfois

Aquestes sandàlies són un total encert per part de Parfois al bon gust

El millor que tenen aquestes sandàlies sense cap dubte és que tenen un estil cangrejera de goma molt bo que els dona aquest toc que tenen. Aquest mateix toc és el que les ha fet ser tan vistoses per a tot el món.

Compten amb un tancament mitjançant sivella al braçalet del turmell, el que fan que tinguin un ajustament més que bo als peus, pel que són molt còmodes de portar. Parlant de comoditat, compten amb una plantilla suau que fa que caminar amb aquestes sandàlies sigui bastant còmode.

Són molt bones en tots els sentits, sobretot si les pretens combinar amb faldilles o amb vestits, ja que aquí és quan aquestes sandàlies tenen més virtut de cridar l'atenció. A part, estan elaborades amb molt bons materials que li donen aquest toc de qualitat distintiu.

No podem deixar de banda el fet que estan disponibles tant en argentat com en verd, encara que el primer color té un aplic de brillantors que li queda genial i que combina molt més que el color verd, raó que el converteix en el nostre favorit. Recorda, només 19,99 euros i això a qualsevol de les botigues de Parfois (fins i tot en l'online).