Parfois es manté al dia amb les tendències, però també sap que hi ha calçats que no passen de moda i que es converteixen en un clàssic de l'armari, i això és el que passa precisament amb aquest disseny, doncs a més d'atemporal, és còmode i pots utilitzar-lo amb infinitat d'estils a onsevulga que vagis.

Les ballarines de Parfois s'han convertit en la sensació de la secció de calçats de la cadena, amb un disseny còmode, fresc i que s'adapta a la forma del peu amb molta delicadesa. Aquest disseny parteix d'un tall clàssic de calçat formal, amb estil arrodonit a l'empenya que s'acobla a la forma del peu amb comoditat i fermesa.

Un disseny de ballarines que conserva el tall clàssic de puntera rodona que cobreix els dits amb delicadesa i s'ajusta a la forma del peu. Aquest disseny de Parfois compta amb un acabat llis i delicat, d'efecte brillant gràcies que estan confeccionades amb pell. Un material de pell que a més aporta bona flexibilitat, el que les fa agradables al tacte i perfectes per portar durant tot el dia.

Ballarines de dona de pell amb llaç 1
Ballarines de dona de pell amb llaç / Parfois

Pots comprar-les ara mateix a El Corte Inglés

Unes ballarines de taló que portaràs a tot arreu a Parfois

Dins dels detalls a destacar d'aquestes ballarines de Parfois podem esmentar el seu llaç de tires fines en la part davantera, el qual ja és un clàssic en aquest tipus de calçats, agregant-li delicadesa i un efecte encantador per portar-les de diari, a l'oficina, en reunions i els teus esdeveniments més especials.

Sens dubte el disseny clàssic de ballarina és present en aquest calçat, però el que més crida l'atenció és sens dubte el detall de taló en la part posterior.

Taló que compta amb una altura de 2 cm per oferir-te trepitjades fermes i estables, aconseguint un millor suport al peu i a més elevant la teva figura uns quants centímetres. Aquest taló les converteix en unes ballarines perfectes per portar tant amb pantalons amples com amb faldilles.

Ballarines de dona de pell amb llaç
Ballarines de dona de pell amb llaç / Parfois

Un taló que es manté a to en tot moment perquè puguis combinar aquestes ballarines amb els teus estils formals sense trencar l'estil. Còmodes i segures, aquestes ballarines de Parfois tenen a la sola un efecte de textura amb línies molt fines que eviten que el calçat llisqui fàcilment mentre camines, aportant-te seguretat i un millor agafament en diferents tipus de terres.

Com t'hem comentat, aquest calçat de Parfois es compon principalment de cuir boví, tant a l'interior com a la plantilla estan fabricades en aquest material. D'altra banda, la sola està confeccionada 100% en cautxú, aconseguint bon amortiment i estabilitat en caminar.

Una de les millors notícies és que ens hem trobat amb que són unes ballarines que pots trobar a Parfois tant en negre com en blanc. Les talles per a ambdós colors són les mateixes, per la qual cosa tindràs la possibilitat d'elegir les ballarines que millor s'adaptin al teu peu. Al moment de trobar-les topem amb aquest disseny des del número 36 fins al número 41.

També hem topat amb el seu preu i et podem avançar que són unes ballarines que pots aconseguir ara mateix per 39,99 euros, independentment del color o la talla que trïis. I a més de trobar-les Parfois, també les pots comprar en El Corte Inglés.

Pots comprar-les ara mateix a El Corte Inglés