Aquesta bossa de Parfois s'adapta a tots els estils i ocasions, així que podràs portar-la diàriament amb el millor estil. Confeccionada en poliuretà negre, amb acabat llis i aspecte semibrillant, és una bossa per combinar una vegada i una altra.

Estem encantats amb aquesta motxilla de dona amb cremallera de Parfois que és pur estil, amb un disseny arrodonit en la part superior i base recta per mantenir la forma en tot moment. És una motxilla petita de dona amb prou espai per portar els teus objectes de diari amb la millor organització possible.

És una bossa plena de detalls, amb costures ajustades vores delicades i butxaques en els laterals que et permeten portar objectes petits que necessites tenir sempre a mà amb més comoditat. Compta a més amb una butxaca externa de cremallera platejada, que crea contrast i et permet separar els objectes ràpidament.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés

Motxilla de dona amb cremallera en negre de Parfois2
Motxilla de dona amb cremallera en negre de Parfois / El Corte Inglés

Pràctica, còmoda i amb estil, la nova bossa de Parfois

Té un compartiment principal en la part superior, amb cremallera llarga i també en argentat per crear el millor dels contrastos. És un disseny del més pràctic ja que compta amb doble nansa perquè el portis al millor estil.

Dues nanses de mà en la part superior, amb costures marcades i sivelles metàl·liques que els permeten moure's d'un costat a l'altre amb més flexibilitat. Compta a més amb rebladures metàl·liques que fixen les nanses a ambdues cares per sostenir amb força.

Motxilla de dona amb cremallera en negre de Parfois
Motxilla de dona amb cremallera en negre de Parfois / El Corte Inglés

Alhora compta amb dues nanses en la part posterior per portar-la com a motxilla, també amb costures marcades i sivelles ajustables perquè puguis portar-la amb comoditat i el millor dels estils.

És una bossa de Parfois d'acabat llis i agradable al tacte, comptant amb un folre a l'interior que també té acabat llis que protegeix les teves coses i a més l'ajuda a mantenir l'estructura. El preu que té aquest accessori de la cadena és de 19,99 euros, un preu més que considerable per combinar.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés