Quan pensem en els hotels de luxe, ens imaginem relaxant-nos al costat de la piscina sota un elegant para-sol, gaudint de l'ombra fresca mentre ens protegim del sol ardent. Tanmateix, sovint associem aquests luxosos accessoris amb un preu prohibitiu. No obstant això, gràcies a Leroy Merlin, ara podem tenir el nostre propi para-sol d'hotel 5 estrelles a un preu assequible.

L'empresa de bricolatge i decoració Leroy Merlin ha llançat recentment el para-sol excèntric Aura de la marca NATERIAL, un producte que farà que els nostres dies d'estiu siguin molt més còmodes i elegants. Aquest para-sol rectangular compta amb un pal lateral d'alumini, barnilles d'acer i una tela de polièster en un atractiu color talp. A més, està tractat amb protecció UV i compta amb un sistema antivent, la qual cosa garanteix durabilitat i resistència davant de les inclemències del temps.

Equipa el teu jardí o la teva terrassa per a aquest estiu amb Leroy Merlin

Una de les característiques destacades del para-sol Aura de Leroy Merlin és el seu pal orientable 360°, la qual cosa ens permet ajustar-lo a la posició desitjada per obtenir la millor protecció solar possible. Gràcies a aquesta funció, podem gaudir del sol de manera segura i còmoda sense preocupar-nos pels nocius llamps UV. A més, l'obertura i el tancament del para-sol es realitzen de forma senzilla i segura mitjançant una maneta, la qual cosa facilita el seu maneig.

 

Para-sol excèntric Aura2
Para-sol excèntric Aura / Leroy Merlin

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin

És important destacar que, si es presenten condicions climàtiques adverses com a pluja o vent fort, es recomana tancar el para-sol per evitar possibles ruptures. Així mateix, quan no s'estigui utilitzant, es pot cobrir amb una funda impermeable per protegir-lo dels elements externs i mantenir-lo en perfectes condicions durant més temps.

El trobaràs rebaixat a Leroy Merlin

La mida del para-sol Aura és un altre dels seus punts forts. Amb unes mesures de 281 cm d'ample i 386,5 cm de llarg, proporciona una generosa àrea d'ombra, perfecta per compartir moments agradables amb familiars i amics al jardí, la terrassa o al costat de la piscina. No importa si tens una petita reunió o una festa a l'aire lliure, aquest para-sol et brindarà l'espai necessari per gaudir al màxim de les teves activitats a l'aire lliure.

Para-sol excèntric Aura
Para-sol excèntric Aura / Leroy Merlin

La millor part de tot això és el preu assequible que Leroy Merlin ofereix per a aquest para-sol de qualitat d'hotel 5 estrelles. Sovint, associem els productes de luxe amb preus desorbitats, però gràcies a la visió de Leroy Merlin, ara tots podem gaudir d'un accessori d'alt nivell sense buidar les nostres butxaques.

Un para-sol perfecte per a aquest estiu que, a més, trobaràs rebaixat. El seu preu habitual és de 289 euros. Tanmateix, al web de Leroy Merlin està anunciat per 249 €.

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin