Parfois té uns pantalons que és pur estil i voldràs combinar una vegada i una altra amb els teus estils de diari. D'acabat metal·litzat, en un color molt en tendència i amb disseny ajustat a les cames per fer-les lluir llargues en tot moment.

Aquests són uns pantalons de Parfois que no tenen res a envejar-li a les millors marques. Més d'una ha quedat enamorada, principalment per ser un disseny en color rosa que està molt en tendència, però que a més gràcies al seu acabat metal·litzat està ple de brillantor per portar amb el millor dels estils.

Pantalons cigarret metalizados1
Pantalons cigarret metal·litzats / Parfois

Uns pantalons de tir alt que s'ajusta a la cintura amb delicadesa, a més de comptar amb tancament de cremallera i botó per a un millor ajustament al cos i mantenir-lo al seu lloc en tot moment. Aquests pantalons venen acompanyats de travetes i butxaques que li aporten un tall clàssic dels pantalons de sempre.

Són el nou èxit de Parfois

Els camals són ajustats, amb un baix recte i que arriba fins als turmells perquè puguis portar-los amb el millor dels estils i combinar amb infinitat de calçats. És un disseny que compta amb costures en els laterals que els permeten mantenir la forma ajustada a les cames.

En la part posterior conserva l'estil clàssic dels pantalons de sempre, amb dues butxaques grans de costures marcades i que contribueixen amb el millor de els ajustaments als glutis. Aquests pantalons de Parfois modelen la figura i són perfectes per combinar amb bruses elegants, bàsiques, jerseis i tot el que se t'ocorri durant aquesta temporada.

Pantalons cigarret metal·litzats
Pantalons cigarret metal·litzats / Parfois

Quant als materials, també resulta bastant còmode i agradable al tacte, ja que combina cotó majoritàriament amb polièster i poliuretà per a un millor acabat.

Les talles disponibles per a aquests pantalons de Parfois són 36 i 38, encara que ja comencen a esgotar-se a causa del seu èxit. El preu pel qual pots comprar aquests pantalons és de 35,99 euros.