Quan va esclatar a pandèmia del coronavirus el 2020, moltes persones van dedicar el seu temps lliure durant el confinament a aprendre noves tècniques a la cuina. I uns dels electrodomèstics que va passar a tenir molt protagonisme van ser les panificadores. Es va posar de moda fer el pa a casa. I en el dia d'avui són moltes les persones que mantenen aquest costum.

Si estàs pensant a provar-ho, has de saber que a Amazon tens nombroses opcions en la categoria de panificadores. I la que actualment és la més venuda costa poc més de 100 euros.

Aquesta és la panificadora més venuda a Amazon

Es tracta de la Pain Doré de la reconeguda i prestigiosa marca Moulinex. Una panificadora que compta amb tot el necessari per aconseguir els millors resultats.

Panificadora Pain Doré de Moulinex2
Panificadora Pain Doré de Moulinex2

Aquesta panificadora de Moulinex, com dèiem, és el producte més venut en la categoria de 'Panificadores'. I té una puntuació de 4,5 estrelles sobre cinc basada en 14.752 valoracions en el momento d'escriure aquestes linees.

Pots comprar-la ara mateix a Amazon

La panificadora Pain Doré de Moulinex compta amb 12 programes automàtics amb què, a més de pa, podràs preparar pans de pessic, masses pizza, pasta, melmelada, crema de civada, pa de sègol o sense gluten, entre altres. Per a això, aquesta panificadora inclou diversos accessoris: tassa de mesurar, cullera, pal i ganxo per a massa. A més, inclou 11 receptes en les que s'explica en senzills passos com preparar diferents productes.

D'altra banda, permet tres opcions de pes i tres nivells de torrat per a pans d'entre 500 grams 1 quilos. I també podràs seleccionar el color i la intensitat de torrat de la crosta.

Rebaixada en un 16%

Així mateix, podràs controlar diferents paràmetres mitjançant la pantalla LCD que integra. El pes, el temps o la configuració apareixeran a la pantalla. I tot això és molt fàcil de netejar gràcies que la cubeta panificadora és antiadherent i extraïble. A més, és apta per al rentaplats.

Panificadora Pain Doré de Moulinex1
Panificadora Pain Doré de Moulinex / Amazon

Les dimensions d'aquesta panificadora de Moulinex a la venda a Amazon són de 31 x 29 x 29 cm, amb el que emmagatzemar-la o transportar-la no serà un problema. Encara que o que més t'agradarà és el seu preu.

Perquè aquesta panificadora té un preu habitual de 129,99 euros. Tanmateix, aquests dies la pots comprar a Amazon amb un 16% de descompte que deixa el seu preu final en 109 euros. A més, entra dins de les opcions amb enviament de franc per a clients d'Amazon Prime.

Pots comprar-la ara mateix a Amazon