Lidl té la solució a les picades durant la nit i el millor és que s'adapta a llits amb diferents mesures. Aquesta és una mosquitera que amb un material resistent que permet el pas de l'aire i que a més resulta del més fàcil d'instal·lar.

Per a casa o viatges, Lidl té la solució

És del més pràctica, ja que aquesta mosquitera de Lidl compta amb un ganxo d'argolla i fixació al sostre que et permet ubicar-lo ràpidament i cobrir gran part del llit, aïllant els mosquits amb una gran eficiència.

Les seves mesures li permeten ajustar-se tant a llits individuals com a llits dobles, per la qual cosa podràs utilitzar-la tant a l'habitació dels teus fills, com en la principal amb la mateixa eficiència. Es plega fàcilment gràcies al seu teixit suau i flexible, així que pots portar-la a viatges i acampar, oblidant-te de picades a la teva pell.

Mosquitera de Lidl
Mosquitera de Lidl

El cèrcol metàl·lic és autodesplegable, la qual cosa fa que aquesta mosquitera sigui fàcil d'estendre i que tingui una caiguda uniforme des de totes les parts, cobrint el llit en la seva totalitat i evitant que algun dels extrems quedi descobert.

Per a més facilitat, compte amb dos sistemes d'unió, doncs si prefereixes mantenir-la fixa a l'habitació, compte amb fixació de rosca que evita caigudes i la manté al seu lloc tot el temps. Ara, si el que vols és portar-la d'un lloc a l'altre, compta amb fixació adhesiva per a la botiga d'acampat.

La mida de mosquitera de Lidl és de 250 x 1250 cm, tenint una gran capacitat de cobertura. Resulta del més lleuger, doncs amb prou feines pesa 340 grams en total.

Quant als seus materials, has de saber que està composta per polièster i també explica amb un cèrcol metàl·lic que facilita la seva fixació. Quant al preu, has de saber que la teva butxaca pràcticament no ho notarà, ja que pots aconseguir aquesta mosquitera per 11,99 euros.

Una recomanació que no podem deixar de donar-te és que per rentar-la el millor és fer-ho a mà.