Massimo Dutti s'inclina per l'elegància, l'estilisme i la delicadesa, per crear una americana que fa que qualsevol outfit llui formal i del més elegant. Es tracta d'una americana de tall recte amb espatlles marcades i mànigues llargues que arriben fins als canells, conservant un tall clàssic en tot moment.

Massimo Dutti té la jaqueta que totes han de tenir

No importa l'estil que tinguis, aquesta americana de Massimo Dutti és pur glamur. Té un disseny ample, amb costures molt precises i és una americana que conserva l'estil tipus esmòquing, perquè puguis portar-la a reunions, menjades, esdeveniments i tot el que se t'ocorri.

Conserva un estil llis i acabats suaus, que aporten delicadesa, amb un disseny de solapa i coll a V. Les solapes són de bec i gran gruix, sent del més imponents i ressaltant la zona del coll amb èxit.

Alhora, les espatlles es mantenen rectes en tot moment i les mànigues s'estenen en un tall recte i folgat, aportant màxima frescor i sense perdre la formalitat en cap moment.

Americana de Massimo Dutti
Americana de Massimo Dutti

A més, és una americana amb elements clàssics que no passen desapercebuts, com és el cas del seu tancament mitjançant dos botons en la part davantera, en color negre fent contrast i agregant-li un toc delicat.

Compta també amb dues butxaques de trau en la part davantera que agreguen detall i un disseny que s'eixampla en el baix per emmotllar-se millor a la teva figura.

Continuem parlant dels seus detalls perquè en aquesta americana de Massimo Dutti res no passa desapercebut. Les mànigues compten amb dues obertures al puny que li agreguen i que fan joc amb les obertures en la part posterior, per a un moviment molt més elegant.

Compta a més amb un folre que li aporta forma en tot moment. Aquesta és una jaqueta de Massimo Dutti que a més ha estat confeccionada en polièster reciclat i que t'aporta suavitat i estil alhora.

Les talles són variades així que encara pots tenir aquesta jaqueta de Massimo Dutti des de la XS fins a la L. Fins al moment de la nostra recerca les hem trobat totes disponibles. El preu d'aquesta americana és de 169 euros.