Estem arribant a l'època en la qual no se sap un que posar-se perquè si portes molta roba malament i si en portes poca també. Així que aquesta sobrecamisa estil Sahara de El Corte Inglés és ideal per a aquest entretemps ja que pot portar-se com a camisa tancada o oberta amb un top sota.

Tendència aquesta primavera
Tendència aquesta primavera.

Tendència

L'estil safari i saharià s'està tornant tendència per a aquesta primavera. Amb el pots crear outfits estilosos per anar a treballar o per a looks informals. La sobrecamisa sahariana de WomanLimited que ens apropa El Corte Inglés és versàtil i tot portar. Amb ella completessis els teus looks diaris combinant-la amb els mateixos tons, (es comercialitza en beix i Caqui) o amb qualsevol altre to quedant formidablement bé amb tot.

Pots comprar-la ara mateix a El Corte Inglés

Estilosa màniga|mànega francesa
Estilosa màniga francesa.

Màniga francesa

El disseny de la sobrecamisa que avui ens ocupa i ens arriba de la mà d'El Corte Inglés, és d'una peça recta, amb cinturó cordat a la cintura amb una sivella. Complementen dues butxaques amb tapeta a la part del pit, una pinça darrere i unes mànigues estil francès tres quarts. Pots trobar-la per 150 euros en El Corte Inglés.

Pots comprar-la ara mateix a El Corte Inglés