Bonic, impactant, únic... no ens arriben les paraules per descriure com de molt que ens han encantat els nous pantalons estructura amb serrells que Sfera ha inclòs al seu catàleg. Apostem que es convertirà en una peça estrella durant aquesta i les pròximes temporades.

La firma low cost ha permès que lluir diferent i cridanera sigui una tasca fàcil, doncs col·lecció després de col·lecció els dissenyadors de Sfera s'esforcen per crear penyores originals que destaquin la bellesa de totes les figures sense deixar de banda l'estil i la comoditat. En aquesta oportunitat ho torna a aconseguir traient uns pantalons de tir alt i amb camal ampli.

Pantalons de Sfera
Pantalons de Sfera

Gràcies al seu disseny, sigui quin sigui el teu tipus de cos, lluiràs increïble. El seu cossatge alt i el seu tall per sobre dels turmells, visualment, aconseguirà que les teves cames s'allarguin i et vegis més alta. Però el més especial d'aquest model és el seu detall de serrells en baix, un ornament que any rere any s'ha anat posicionant com un dels més bonics i atemporals de la història.

D'altra banda, aquests pantalons venen en color negre; aquest to serà fàcil de combinar versàtil tant com per a un look diürn com a nocturn, el més important serà combinar-lo amb els elements adequats per a l'ocasió.

Ja moltes espanyoles s'han rendit davant dels encants d'aquesta peça i tu? Si ja ho has fet, t'expliquem quina Sfera la té disponible a la seva botiga física i a la seva tenda online per un preu de 39,99 euros. Les talles que trobaràs van des de la S fins a la L.

Serrells, un detall que mai no passa de moda

Temporada rere temporada els serrells es converteixen en l'element més buscat. Aquest any, una vegada més, els serrells tornen a ser tendència i ho seran de múltiples i variades formes. També els veurem adornant bosses, samarretes, jerseis o americanes, però l'altra gran aposta serà en pantalons. No deixis passar per alt aquesta tendència i submergeix-te en ella.