Si encara no saps que regalar el Dia de la Mare, més val que comencis a prendre una decisió. Perquè el Dia de la Mare és aquest diumenge i si no espaviles no arribaràs a temps.

De propostes per compensar la teva mare per tot el que t'ha aguantat tens milers al mercat. I no començarem a nomenar-les totes perquè no acabaríem mai. El que sí que podem fer és donar-te a conèixer una proposta que trobaràs en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés i que serà perfecte per a les mares més llamineres i que gaudeixen amb els millors dolços del mercat.

El Club del Gurmet d'El Corte Inglés té un regal perfecte per al Dia de la Mare que et sortirà molt econòmic

Perquè a hores d'ara ja hauries de saber que en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés es poden trobar els millors productes culinaris arribats des de totes les parts de món. I entre les seves propostes no falten els dolços. Perquè a la majoria ens agrada seguir una dieta saludable. Però també donar-nos alguns capricis de tant en tant. Una cosa que saben molt bé al Club del Gurmet. I per això també tenen al seu catàleg les propostes més dolces.

Assortiment de bombons de Venchi
Assortiment de bombons de Venchi / El Corte Inglés

Una d'elles és la capsa d'assortiment de bombons de 9 peces de la marca Venchi. Aquesta marca està establerta a Itàlia. Concretament a Torí, la proximitat de la qual amb Suïssa, on són experts xocolaters, es nota en la qualitat dels seus productes fets amb xocolata. Arrosseguen una experiència que data des de 1878.

Tres varietats i rebaixat en un 36%

Aquest assortit de bombons de Venchi a la venda a la secció del Club del Gurmet del web El Corte Inglés inclou tres varietats de bombons. Els tenim de xocolata negra, de xocolata amb llet o acompanyats de blend afruitat montezuma.

Assortiment de bombons de Venchi1
Assortiment de bombons de Venchi / El Corte Inglés

Tots ells tenen forma de cor, la qual cosa deixarà clar a la teva mare l'amor que sents per ella. Encara que si alguna cosa tenim que destacar, és el seu sabor i la suavitat de la seva textura. Sens dubte, són un pecat per al paladar.

Un assortiment de bombons que, a més, està rebaixat aquests dies a la secció del Club del Gurmet del web El Corte Inglés. Perquè el preu de la capsa habitualment és de 14 euros. Tanmateix, la trobaràs rebaixada en un 36%. És a dir, pots aconseguir-la des de 8,90 euros.