Aquest és el barret amb què El Corte Inglés ja ha començat a conquerir la majoria i es converteix en una excel·lent opció per mirar i portar durant l'estiu. És un barret delicat, amb acabat en textura i vora de palla que crea un efecte més que afavoridor.

Amb aquest barret de palla d'El Corte Inglés aconsegueixes combinar infinitat de faldilles, bruses i abillaments d'estiu, perquè és un clàssic de la temporada i a més combina amb un munt de colors. Es tracta d'un disseny de copa arrodonida, que s'acobla amb delicadesa al cap i compta a més amb disseny de solapa àmplia que et permet protegir-te del sol amb facilitat.

És un barret de disseny trenat amb trama ajustada i precisa, que li permet mantenir la forma en tot moment i aconseguint els millors acabats des del primer moment. A les vores compta amb tires fines que aporten moviment, lleugeresa i un efecte natural que resulta encantador i és dels seus principals atributs.

S'ha convertit en un dels barrets més buscats d'El Corte Inglés

Un detall amb què hem topat és que aquest barret compta amb un cordó que envolta la copa, aconseguint un bon contorn i tancament de llaç en la part davantera per aconseguir el millor dels ajustaments sempre.

Aquest cordó està confeccionat en el mateix teixit i compta amb aplics en color marró que també creen contrast i el fan molt més encantador.

Barret de palla amb lazo1
Barret de palla amb llaç / El Corte Inglés

Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés

És un barret que està disponible en color beix, pel que manté el color natural i combina amb una infinitat d'estils i colors en tot moment.

El preu pel qual pots aconseguir aquest disseny d'El Corte Inglés ara mateix és de 45,95 euros, sent un producte de venda privada, pel que probablement hagis d'estar afiliada al lloc per aconseguir fer-te amb ell.

És el barret d'El Corte Inglés que triomfa des de ja en la temporada de sol

Ens hem trobat que està disponible en talla única i no sabem fins quan estarà a la venda. Si tens sort pots fer-te amb ell amb un 30% de descompte, sent un barret que a més de molt funcional, és atemporal, pel que podràs utilitzar-lo estiu rere estiu.

Barret de palla amb llaç
Barret de palla amb llaç / El Corte Inglés

Com t'hem dit en principi, s'ha confeccionat 100% en palla i el seu acabat en textura i delicat el fa molt més encantador.

Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés