La cadira d'exterior Naterial Oris de Leroy Merlin és una opció excel·lent per agregar-li al teu jardí o terrassa un estil únic i còmode alhora. Aquest model en particular destaca pel seu disseny modern i materials d'alta qualitat, que asseguren durabilitat i confort.

L'estructura de la nova cadira de Leroy Merlin està fabricada en alumini, un material conegut per la seva resistència a la corrosió i la seva lleugeresa. Aquesta característica facilita el moviment de la cadira, permetent reorganitzar els espais exteriors de manera senzilla segons les necessitats del moment. L'alumini també és un material ideal per a mobles d'exterior, ja que suporta bé les inclemències del temps, incloent la pluja i l'exposició solar prolongada, sense perdre la seva integritat estructural ni la seva aparença.

L'acabat de l'estructura és en un elegant color gris, que aporta un toc contemporani i sofisticat, capaç d'integrar-se a diverses decoracions exteriors. Aquest to neutre facilita la combinació amb altres mobles i elements decoratius del jardí o la terrassa, adaptant-se tant a ambients moderns com als més tradicionals.

Cadira d'exterior d'alumini amb braços NATERIAL Oris
Cadira d'exterior d'alumini amb braços NATERIAL Oris / Leroy Merlin

Pots comprar-la ara mateix a Leroy Merlin

És la cadira de Leroy Merlin que s'ha fabricat en alumini

Els braços de la cadira afegeixen un extra de comoditat, permetent a l'usuari relaxar-se completament. Estan dissenyats amb una forma ergonòmica que proporciona suport adequat per als braços, fent que l'experiència d'ús sigui més agradable durant llargs períodes. A més, aquests braços, també d'alumini, complementen l'estructura general, oferint un disseny coherent i estilitzat.

El seient i el respatller de la cadira estan elaborats amb textilè, un teixit sintètic que combina fils de polièster recoberts amb PVC. Aquest material és particularment valorat en mobles d'exterior a causa de la seva resistència i durabilitat.

El textilè és capaç de suportar l'exposició als rajos UV sense descolorir-se ni deteriorar-se, a més de ser resistent a l'aigua, el que facilita el seu manteniment. Per netejar-lo, n'hi ha prou amb utilitzar un drap humit, la qual cosa resulta molt pràctic per mantenir la cadira en bon estat amb un mínim esforç.

Cadira d'exterior d'alumini amb braços NATERIAL Oris1
Cadira d'exterior d'alumini amb braços NATERIAL Oris / Leroy Merlin

El disseny del respatller i el seient és ergonòmic, adaptant-se a les formes del cos per proporcionar un suport adequat i còmode. La textura del textilè és agradable al tacte i permet la transpiració, la qual cosa resulta especialment útil en climes càlids, ja que ajuda a evitar l'acumulació de calor i humitat. Un disseny apilable és una característica que resulta molt pràctica quan es disposa d'espai limitat.

Unes cadires que funcionen perfectament per a la terrassa, el balcó o el porxo. El preu pel qual pots aconseguir aquest disseny ara mateix és de 59,99 euros.

Pots comprar-la ara mateix a Leroy Merlin