S'apropa l'estiu. I ja saps el que passa quan arriba aquesta estació de l'any. De fet, ja ho hauràs anat comprovant durant la primavera. Parlem de l'aparició d'insectes a l'interior de l'habitatge. Aquests no dubten a fugir de la calor i refugiar-se a casa nostra colant-se per aquesta finestra o porta que hem deixat oberta.

Un problema per al qual existeixen nombroses solucions. Encara que cap no serà tan eficaç com el que ocupa les següents línies. A més, no utilitza productes químics per foragitar mosquits, abelles, mosques i altres insectes.

Es tracta de la mosquitera de la marca MYCARBON. Una mosquitera que és corredissa i que es tanca mitjançant un sistema magnètic. Així mai no te la deixaràs oberta per accident, ja que es tanca automàticament.

Mosquitera de MYCARBON1
Mosquitera de MYCARBON / Amazon

Aquesta és la solució més eficaç per mantenir allunyats els insectes aquest estiu

Aquesta mosquitera té una puntuació de 4,5 estrelles sobre 5 a Amazon, basada en més 12.700 valoracions en el moment d'escriure aquestes línies. I és el producte més venut en les categories de 'Bricolatge i eines' i 'Contraportes amb mosquitera'.

Aquesta mosquitera mesura 200 cm d'alt per 70 cm d'ample entre les dues peces en la seva versió més econòmica. Encara que la trobaràs en altres dimensions, perquè puguis optar per la que millor s'ajusti a la porta en la qual la vulguis instal·lar.

Aquesta mosquitera és molt fàcil d'instal·lar. Cada paquet inclou el necessari per aconseguir un muntatge òptim. I una vegada instal·lada aconseguiràs una mosquitera que no deixa buits, i que se separarà molt fàcilment en voler travessar-la.

Permeable a l'aire i molt fàcil d'instal·lar

Així mateix, aquesta mosquitera que arrasa a Amazon és permeable a l'aire, amb la qual cosa també aconseguiràs tenir l'estança ventilada. Com dèiem, és la millor forma per aconseguir mantenir allunyats els insectes aquest estiu.

Quant a la seva fabricació, aquesta mosquitera de MYCARBON està elaborada amb fibra de polièster teixida fermament. És un material molt resistent i estable que garantia una llarga durabilitat. I tot això amb un aspecte molt elegant.

Mosquitera de MYCARBON3
Mosquitera de MYCARBON / Amazon

Com dèiem, instal·lar-la és molt senzill. En primer lloc has de netejar el marc de la porta. A continuació has de mesurar el buit i tallar amb unes tisores la cinta per aconseguir les mesures exactes.

El següent i últim pas és instal·lar la cinta en la part superior de les portes i en els costats del marc, per aquest ordre, amb compte i pressionant fermament cinta al llarg de la vora del marc de la porta. Cada compra inclou uns passadors d'empenta. En cas que els imants no encaixin hauràs de comprovar que has col·locat la cinta en una posició òptima. En cas de no haver-la col·locat correctament podràs tornar a col·locar-la sense problemes.

Si t'agrada aquesta idea per evitar la presència d'insectes a casa aquest estiu, has de saber que l'opció de 200 per 70 cm està a la venda a Amazon per 15,99 euros. Encara que com t'hem dit, també trobaràs opcions d'altres mides. Ara només et queda triar el que millor s'ajusti a les mesures de les teves portes.