En moltes ocasions el que busquem en un moble és la senzillesa i la practicitat. Una peça que ens sigui realment útil, que combini amb el que ja tenim a casa, i que ens serveixi per emmagatzemar roba entre altres coses. Per tal motiu, Ikea va decidir portar a la venda una meravellosa còmoda de 4 calaixos que promet ajudar-te a mantenir l'ordre.

No té tiradors, els seus calaixos s'obren gràcies a l'agafador de la part superior d'aquests, que permet un moviment fluid sense cap element disruptiu. Això sí, en cas que amb el temps sentim que necessita un canvi, sempre podem afegir algun ornament a dalt per donar-li un altre aire.

És ideal per completar l'emmagatzematge del dormitori o com a pràctic moble de rebedor. La còmoda blanca d'Ikea es caracteritza per la seva capacitat i estil. El seu disseny estilitzat la fa més lleugera visualment i el seu look atemporal la converteix en una opció molt versàtil, tant per a decoracions de tall clàssic o més modernes. És perfecta per tenir en ordre els petits complements o la llenceria.

Amb el seu disseny de línies pures i senzilles, queda igual de bé al dormitori que en qualsevol altre espai de la casa. Així mateix, compta amb calaixos de tancament suau i està disponible en diversos acabats. No t'oblidis de subjectar-la a la paret.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA

Malm
Malm

Els calaixos de la Malm mesuren uns 80 cm d'ample, 48 cm de fons, mentre que d'altura és d'uns 78 cm. D'altra banda, l'ample del calaix intern és de 72 cm i el seu fons és de 43 cm. El que ens indica que pots guardar moltes coses i guanyar espai; una dada important a tenir en compte.

Per al seu manteniment tan sols necessitaràs netejar amb un drap humit i un producte adequat per a mobles delicats. Després d'això, l'últim pas serà el d'assecar el moble amb un drap net i sec.

Si desitges adquirir aquest meravellós producte ho pots fer visitant la pàgina web d'Ikea o apropant-se a la botiga física del gegant de suec. Quant al seu preu, has de pagar 109 euros perquè sigui teu. Aquest calaix ve en quatre colors: negre, marró, blanc i gris. Així que dati pressa perquè tendeix a esgotar-se molt ràpid.

Una còmoda perfecta per guardar les teves peces

Aquí en aquest producte entren moltíssims més pantalons doblegats. Moltíssims més càrdigans, i tots els accessoris que vulguis. És idèntica a la clàssica, i a més està en el rànquing de les més venudes d'Ikea.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA