Nou any, nous començaments i noves dietes. Si has començat el 2022 sota aquest lema, llavors hem de dir-te que Mercadona té una alternativa per incloure en la teva alimentació, que està agradant a tots i a més té una infinitat de propietats.

Aquest pa de Mercadona és el pa perfecte per als i les que estan a dieta. Així com ho llegeixes! Una opció perquè no deixis de consumir el pa que tant t'agrada i alhora milloris els teus hàbits alimentaris.

Saludable i natural

Ara pots comptar amb un pa fet amb els ingredients més naturals, que et permet tenir un esmorzar balancejat sense deixar de banda el pa de sempre. Estem parlant del pa d'espelta que pots trobar des de ja als establiments de Mercadona. Concretament en l'àrea d'enfornats. Com el seu nom indica, està elaborat amb farina de blat espelta, per la qual cosa podem saber que la quantitat de proteïnes que té és bastant alta.

Pa d'espelta de Mercadona

Pa d'espelta de Mercadona / Mercadona

Aquest pa de Mercadona pot aportar-te moltes més proteïnes que qualsevol pa convencional que acostumis a comprar. I és que aquest pa, a més, està elaborat amb el mínim de greixos perquè puguis implementar-lo a la teva dieta sense mals de cap ni preocupacions.

El pa d'espelta de Mercadona millora el teu sistema digestiu

Evita que pugis quilos de més, però també t'encantarà saber que si ets una persona que pateix de problemes digestius, aquest pa compta amb la quantitat de fibres necessàries perquè puguis eliminar els rebutjos amb més eficiència. Contribueix amb el bo digerir de la resta d'aliments i es converteix en l'aliat perfecte per a la teva activitat intestinal.

Aquest pa d'espelta de Mercadona és l'opció perfecta per als qui van tard a casa i no tenen gaires ganes de preparar alguna cosa, ja que pots aconseguir-ho acabat d'enfornar i amb la frescor que tant ens agrada d'un bon pa. El preu que hauràs de pagar per cada peça d'aquest pa és d'1,25 euros.

La barra completa de pa pesa 270 grams, així que compta amb unes quantes racions en cas que vulguis compartir amb altres familiars o convidats a casa. El farcit l'agregues tu, però ja d'entrada tens clar que el pa és el més saludable de tots.