Entre les bondats d'anar a comprar Mercadona,una d'elles és que podem trobar productes aptes per a gairebé qualsevol tipus d'alimentació. Per això trobem productes per a vegans o sense glúten, integrals, sense sal, sense sucre...

Però això no és tot. A Mercadona també caminen molt pendents de les tendències dels consumidors. I si per a això han de posar a la venda productes d'altres parts del món, ho fan. Bon exemple d'això són els mochis, l'edamame o el sushi, entre molts d'altres. O també aliments que són tradicionals d'alguna zona en concret. Per exemple, les orellanes. Les orellanes són peces de fruita deshidratades mitjançant un procés de calor natural com exposar-lo al sol, o artificial. D'aquesta forma, s'elimina l'aigua però es mantenen les aportacions nutritives i beneficioses que conté l'aliment en qüestió.

Les orellanes són típiques als països de la Mediterrània

Solen ser d'albercoc, préssec, tomàquet, o poma. I amb aquest procés, els trossos de fruita resultants aconsegueixen mantenir les vitamines, els minerals i altres nutrients.

Les orellanes són un producte tradicional de tots els països del mediterrani. Des del Marroc fins a Turquia. Antigament s'elaboraven perquè els aliments mantinguessin els beneficis en les llargues travessies.

Mercadona té orellanes originàries de Turquia

A Espanya són típics com a dolç de Nadal. I solen venir acompanyats de macedònies, pastissos o plats salats. El be amb orellanes és irresistible.

Unes orellanes que també pots trobar a Mercadona. La cadena de supermercats de Juan Roig també inclou aquesta delicatessen al seu catàleg.

Orellanes d'Albercoc a la venda a Mercadona

Orellanes d'Albercoc a la venda a Mercadona

Els envasa la marca Hacendado, proveïdora habitual de l'empresa valenciana. I es comercialitza en envasos de 200 grams a un preu de només 1,90 euros. I ull, perquè no poden ser més internacionals: tenen origen a Turquia.