Mercadona ha llençat un nou producte que ho està petant a tot arreu: les hamburgueses de pollastre cruixent tirades de preu i d'excel·lent qualitat.

Hamburgueses de pollastre cruixent de Mercadona

Tenim bones notícies pels amants del pollastre: la cadena de supermercats Mercadona ha posat a la venda unes noves hamburgueses de pollastre cruixent ideals per quan hi ha molta gana però poques ganes de cuinar.

Cruixents per fora i suaus per dins han estat capaces de captivar els paladars més exigents i són ideals per qualsevol ocasió: poden ser el complement ideal per acompanyar una bona amanida o, pels més fans del menjar ràpid, per fer una hamburguesa amb dues llesques de pa. Sigui com sigui, és una gran opció per consumir en qualsevol ocasió.

Hamburguesas crujientes de pollo / Instagram mercadona.novedades

Les hamburgueses de pollastre cruixent de Mercadona estan arrasant a tot arreu / Instagram mercadona.novedades

L'envàs costa 1,99 euros

A més, és un producte ric en proteïnes ideal per aquelles persones que els agrada cuidar-se, però que no volen renunciar al plaer de menjar-se una bona hamburguesa. Es ven en paquets de dues unitats de 120 grams cadascuna i el preu és d'1,99 euros, això significa que cada unitat d'aquestes delicioses hamburgueses costa poc menys d'un euro.

mercadona supermercat wikicommons

La cadena de supermercats Mercadona té molts productes de gran qualitat a baix preu / Wikimedia Commons

Apte per intolerants al gluten i la lactosa

És un producte apte pels al·lèrgics i intolerants a la llet i celíacs, ja que no porta ni lactosa ni gluten. A més, es pot cuinar tant a la fregidora, com al forn, ja que de totes dues maneres el resultat és espectacular. Es tracta d'un nou producte de Mercadona que s'està incorporant als establiments dels seus supermercats.

Torrijas / Flickr

Les torrades de Santa Teresa de Mercadona s'han convertit en el producte preferit dels seus clients / Flickr

Torrades de Santa Teresa de Mercadona

Les hamburgueses "crunchy" de pollastre no són l'única nova incorporació de Mercadona i, de fet, ha posat en venda dos nous productes ideals per Setmana Santa: les torradetes de Santa Teresa congelades llestes per ser consumides i, pels amants de les postres casolanes, llesques de pa especials per fer aquest plat tan emblemàtic de Setmana Santa.