Mercadona torna amb les seves novetats en patates fregides i cervesa per donar-li un tomb al nostre aperitiu al millor preu.

Mercadona reinventa l'aperitiu

Un dels moments més gaudits del cap de setmana sol ser l'aperitiu o 'vermut'.

Amics o família ens ajuntem en una terrassa -si el temps ens ho permet- i prenem una cervesa o un vermut amb un petit -o no tan petit- pica-pica.

Un moment de desconnexió que tothom necessita després d'una setmana de feina o estudi.

I, tot i que es diu que la companyia és el més important, el beure i el menjar que prenem serà clau per a un bon aperitiu.

Nova cervesa Folke Torrada 0,0

Per això, Mercadona amplia la seva gamma de cerveses amb la nova Falke Torrada 0,0%. Una cervesa sense alcohol apta per a tothom i amb el màxim de gust.

I, com sempre, a un molt bon preu: la llauna de 330 centilitres costa només 0,40 euros, i el pack de 12 unitats val 4,80 euros.

Falke Torrada 0,0 % / MercadonaLa nova cervesa de Mercadona és torrada i no té alcohol, i es comercialitza al millor preu / Mercadona

Aquesta nova beguda s'elabora a les instal·lacions de Sevilla del proveïdor Heineken, on Mercadona també produeix altra de les seves cerveses Falke.

La nova proposta és clàssica, però original, "una barreja gairebé infal·lible" segons informa la cadena en un comunicat.

Patates fregides amb gustos nous i exòtics

Juntament amb aquesta cervesa, Mercadona llança dues noves varietats de patates fregides per fer un bon aperitiu: les patates amb gust de pollastre i llimona i les patates amb gust de xili i llima.

Les bosses, de 130 grams, tenen un preu d'1,05 euros i un gust exòtic i molt especial.

Patatas pollo limón / MercadonaLes noves patates fregides tenen gust de pollastre i llimona i de xili i llima, una innovació molt exòtica / Mercadona

Amb aquestes novetats, la cadena valenciana reinventa l'aperitiu i amplia la seva ja extensa oferta de cerveses: la clàssica, l'especial, la suau, l'anomenada Sabor a Sur i la Ley de Pureza, entre altres grans marques d'aquest líquid essencial per als aperitius més complets.

Un tomb a l'aperitiu al millor preu

La nova Falke Torrada, que no porta alcohol, se suma a la Steinburg Sin i a la Falke 0,0.

També podem trobar les cerveses 'clares', amb una mica de llimona, amb alcohol o sense. I per acabar d'incloure tots els consumidors, Mercadona ofereix també cervesa sense gluten amb alcohol i sense.

Cerveza Falke / MercadonaMercadona amplia la seva oferta de cerveses amb la nova Falke Torrada sense alcohol per només 0,40 euros la llauna / Mercadona

La cadena valenciana dona un nou tomb a l'aperitiu amb aquestes delícies cruixents i amb la refrescant nova Falke 0,0 sense alcohol. Una combinació ideal per provar en l'inici de la primavera.